EĞİTİCİLİK ONAYLARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ayın 11'i olmasına rağmen hala eğiticilik onayları çıkmamıştır.30 Haziran tarihinden itibaren onayımız bitmiş olup yeni onay hala çıkmadı.11 günlük süre içinde biri bize neye göre çalışyrusnuz derse acaba cevabımız ne olmalı? Veya bir arkadaşımzın onayının çıkmadığnı düşünelim.Bu 11 günlük çalışmasının karşılığını nerden nasıl alacak veya neye göre alacak.Bakanlık yetkilileri onayımızın 30 haziranda biteceğnii bilmesine rağmen her yıl niçin aynı hataları sürekli tekrarlamaktadırlar.Bitiş tarihi bilindiği için onay işlemleri için daha önceden çalışamlar yapılıp 1 temmuza hazır hale getirilmelidir.

Eğiticilik yapan arkadaslarin işi gerçekten zor. Allah bu Mübarek Ramazan gününde yardımcıları olsun.Arkadaşlara kadro verilse 6 ayda bir sorun oluşmaz...

BTR görevlendirmesi için 2 aylık bir kayıp oluşmuştu geçen sene başında.

Umarız benzer bir kayıp oluşmaz.

Kadro verilmesi kalıcı bir çözüm olacaktır ancak böyle bir düzenlemeye dair hiçbir hareket görünmüyor.

Sayın Hocalarım,

Eğiticilere kadro verilmesi mümkün değil. Çünkü İl/İlçe MEM'lerde öğretmen kadrosu yok. O yüzden kadro veremezler. Ancak İl MEM'leri depo olarak kullanabilirler.

Bu görevlendirmeler yıllardır hep aynı. Sürekli sıkıntı. Çünkü EĞİTEK'teki arkadaşlar da görevlendirme. Kimse kadrolu değil. O yüzden hem iş yapma hem de işe sahiplenme olmuyor. Sonuç hep aynı.

İyi çalışmalar.

eğiticilikle ilgili bir tane güzel bişi duymadım tavsiye eden de görmedim. bt rehberliğinden daha sıkıntılı bir durum. görevlendirme olayı da devam eder gider. Allah görev yapan arkadaşların yardımcısı olsun

vala kimse istemeyecek bu gorevlendirmeleri her sene
bak nasil cozüm buluyorlar

gzegen' Alıntı:
vala kimse istemeyecek bu gorevlendirmeleri her sene
bak nasil cozüm buluyorlar
Sayın Hocam,

Eğiticilik kimsenin umrunda değil. Olsaydı yıllar önce çözüm bulurlardı. Allah'a emanet gidiyor.

İyi çalışmalar.

Vala hocam her yıl aynı durum..Biliyorlar 30 haziranda görevlendirmeler bitiyor.buna göre tedbirler alınması gerekir.

Hocam bugün ayın 12 si ve onay hala çıkmamış.Bizim vurguladığımız husus onayların gecikmesi.Onay zaten 1 temmuz itibariyle alınıyor.Çalıştığım kurumun müdürü bana "hocam onayın bitti sen şuan neye göre çalışyrusun" derse benim cevabım ne olacak.12 gün geçmesine rağmen daha görevlendirme yazılarımız gelmedi henüz...Bahsettiğimiz konu bu.

saido' Alıntı:
Hocam bugün ayın 12 si ve onay hala çıkmamış.Bizim vurguladığımız husus onayların gecikmesi.Onay zaten 1 temmuz itibariyle alınıyor.Çalıştığım kurumun müdürü bana "hocam onayın bitti sen şuan neye göre çalışyrusun" derse benim cevabım ne olacak.12 gün geçmesine rağmen daha görevlendirme yazılarımız gelmedi henüz...Bahsettiğimiz konu bu.
Sayın Hocam,

Söylediğinizde haklısınız. Bu konudan herkes rahatsız. Hiçbir şey zamanında olmuyor. Ancak burada karşılıklı iyi niyet çok önemli yoksa işin içinden çıkılmaz. Tavsiyem bu tür durumlarda idare çok sıkıntı çıkarırsa Valilik yada Kaymakamlık oluru almakta fayda var. Bakanlık oluru gelince zaten diğeri düşer.

İyi çalışmalar.

Geri