eee93013' Alıntı:Hoca,
Kandırada işler nasıl gidiyor. Ben ilçemin adını söylemeyim, hemen deşifre olmayalım. Ama sen beni komisyondan tanırsın
Yarın msn e takılırsan elimdeki evrakları gönderirim sana. Ancak ilçede yeni başladığın için evrakları doldurmakta zorlanabilirsin.
raco38' Alıntı:eee93013' Alıntı:Hoca,
Kandırada işler nasıl gidiyor. Ben ilçemin adını söylemeyim, hemen deşifre olmayalım. Ama sen beni komisyondan tanırsın
Yarın msn e takılırsan elimdeki evrakları gönderirim sana. Ancak ilçede yeni başladığın için evrakları doldurmakta zorlanabilirsin.
Hocam burada paylaşsanda hepimiz faydalansak daha iyi olmaz mı??
togius' Alıntı:Hacı durduk yere iş çıkarmayın başımıza yok öyle bişiy
togius' Alıntı:Hacı durduk yere iş çıkarmayın başımıza yok öyle bişiy
raco38' Alıntı:Valla öyle bişey varmı yokmu bilmem ama ben bu güne kadar yıllık çalışma planı, aylık çalışma planı ve BT takip forumlarını doldurdum bunların dışında herhangi bir evrak doldurmadım. Yeter bu kadar herhalde
cexen' Alıntı:raco38' Alıntı:Valla öyle bişey varmı yokmu bilmem ama ben bu güne kadar yıllık çalışma planı, aylık çalışma planı ve BT takip forumlarını doldurdum bunların dışında herhangi bir evrak doldurmadım. Yeter bu kadar herhalde
hocam şu sözü geçen yıllık planları falan paylaşırmısınız
bay_zek' Alıntı:forumun bu başlığını okuyan 3. şahıslar bizlerin nekdar kıymetli ve çalışklan ve konusuna hakim olduğunu anlayacaktır.))