EĞİTİCİLERİN DOLDURMASI GEREKEN EVRAKLAR

Kodla Büyü

cmtrkr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar eğitici formatör öğretmenlerin yıl içinde hazırlayacağı raporlar evraklar yıllık çalışma planları okul inceleme evrakları vs. için matbu varmı elinizde..

varsa paylaşabilirmisiniz????

Hoca,
Kandırada işler nasıl gidiyor. Ben ilçemin adını söylemeyim, hemen deşifre olmayalım. Ama sen beni komisyondan tanırsın:)
Yarın msn e takılırsan elimdeki evrakları gönderirim sana. Ancak ilçede yeni başladığın için evrakları doldurmakta zorlanabilirsin.

eee93013' Alıntı:
Hoca,
Kandırada işler nasıl gidiyor. Ben ilçemin adını söylemeyim, hemen deşifre olmayalım. Ama sen beni komisyondan tanırsın:)
Yarın msn e takılırsan elimdeki evrakları gönderirim sana. Ancak ilçede yeni başladığın için evrakları doldurmakta zorlanabilirsin.

Hocam burada paylaşsanda hepimiz faydalansak daha iyi olmaz mı??

Hocam burada paylaşsanda hepimiz faydalansak daha iyi olmaz mı??[/quote]

+1

raco38' Alıntı:
eee93013' Alıntı:
Hoca,

Hocam burada paylaşsanda hepimiz faydalansak daha iyi olmaz mı??

:+1: :+1: :+1: :+1:
ismini ilçeni siliver...

ben nisanda başlayanlardanım, şimdiye kadar hiçbi evrak vs doldurmadım.
ne doldurmam gerektiğine dair de hiçbi fikrim yok, elinde evrak olan varsa, paylaşırsa nasıl güzel olur :oops:

Valla öyle bişey varmı yokmu bilmem ama ben bu güne kadar yıllık çalışma planı, aylık çalışma planı ve BT takip forumlarını doldurdum bunların dışında herhangi bir evrak doldurmadım. Yeter bu kadar herhalde

raco38' Alıntı:
Valla öyle bişey varmı yokmu bilmem ama ben bu güne kadar yıllık çalışma planı, aylık çalışma planı ve BT takip forumlarını doldurdum bunların dışında herhangi bir evrak doldurmadım. Yeter bu kadar herhalde

hocam şu sözü geçen yıllık planları falan paylaşırmısınız :D

forumun bu başlığını okuyan 3. şahıslar bizlerin nekdar kıymetli ve çalışklan ve konusuna hakim olduğunu anlayacaktır.:)))

cexen' Alıntı:
raco38' Alıntı:

hocam şu sözü geçen yıllık planları falan paylaşırmısınız :D

Hocam yarın elimdeki tüm evrakları buraya yüklemeye çalışırım yoğun olmazsam eğer

Re:

bay_zek' Alıntı:
forumun bu başlığını okuyan 3. şahıslar bizlerin nekdar kıymetli ve çalışklan ve konusuna hakim olduğunu anlayacaktır.:)))

bay_zek hocam o 3. şahısların ellerinden öper, hayatta başarılı olmalarını temenni eder, ne işleri varmış eğiticiler bölümünden sorar, bunlarla uğraşacaklarına sorunlarımıza çözüm için adımlar atmalarını dilerim.

Geri