EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYANLAR!!!!

Kodla Büyü
EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYAN ARKADAŞLAR; ÇALIŞTIĞINIZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE DİLEKÇE VERİN. BAKANLIKTAN GÖRÜŞ İSTENSİN. BAKANLIKTAN GELECEK GÖRÜŞ KESİNLİKLE ÖDENMELİDİR DİYE GELECEKTİR.
KAYNAK-1: STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞINDAN 3-4 TELEFON NUMARASINDAN SONRA ULAŞABİLDİĞİM YETKİLİ KİŞİ.
KAYNAK-1: EĞİTİM BİR SEN MEVZUATTAN SORUMLU KİŞİYLE YAPTIĞIM TELEFON GÖRÜŞMESİ.

hocam özellikle bu konu ile ilgili yazı çıktı eğiticilerde alacak o yüzden o yazı ile başvuru yapın alırsınız ödeneğinizi

Arkadaşlar Meb Bakanının imzaladığı resmi yazı gayet açıktı aslında hazırlık ödeneğini alamayan arkadaşların niye alamadıklarını merak ediyorum.
İlköğretim müfettişleri hariç herkese ödenmesi konusunda bir cümle vardı. Her ne kadar ebitefo olsak da kadromuz hala eğitim öğretim hizmetleri olduğu için ödemenin yapılmış olması gerekirdi.
Mem müdürleri ve şube müdürleri kadroları eğitim-öğretim hizmetleri olmadığı için ödenek almıyorlar.

Hazırlık ödeneğini tüm eğiticiler alacak. 2+2=4 . nereden çıkarırlar yöneticileriniz böyle şeyleri. Alın size kapı gibi resmi yazı.Yapıştırın müsait bir yere görsünler. Feyz alsınlar.

Ekli dosyalar

Herkes her sene olduğu gibi bu sene de eğitim ödeneği alacak değil mi? Yani bunun lamicimi, tartışması yoktur herhalde.

Lakin ben de almadım henüz ama alırız herhalde diye bekliyorum. Yoksa almaz mıyız?

Alırsın Hocam Ödeme onayları daha 23 Eylül tarihi itibari ile merkezlere geldi. Standart çalışan il ve ilçe memler pazartesiye yetiştirir , biraz ağır çalışnalar ( Okull kaynaklı da olabilir ) En geç Cuma elinizde.

Vee Nihayet görüş geldi,

Ama kötü geldi, olumsuz!

Dava açmış arkadaşlar;

Dava açmanın adımlarını ayrıntılı yazalım lütfen!

Geri