EĞİTEK'te kursa katılıp parasını alabilen var mı?

Kodla Büyü

leoahmet353

Site Gezgini
Arkadaşlar 4 hafta önce EĞİTEK' te bir hizmetiçi eğitime katıldım bütün paralar cebimizden gitti ama halen paralar yatmadı hesabımıza. Normalde Mersi, Yalova gibi hizmetiçi eğitim merkezlerinde kursa katılanlar kurs bitiminde paralarını alıyorlarmış. Ama burda paralar hemen verilmiyor. Hatta duyduğuma göre 3-5 ay bekleyen bile varmış. Burada kursa katılanların hepsi aynı problemi yaşıyorlar mı merak ettim. Hem de EĞİTEK'teki kursaları yazacak arkadaşlar haberiniz olsun gitmeden önce. Orda şoka uğramayın sonra..

şubat ayında Ankara da btt cnca1 kursuna katılan arkadaşlar yolluk ve yövmeyeler yatmış bilginize...

nihayet şubat ayında Eğitektedeki btt cnca1 kursu yevmiyeleri 2 ay sonra yattı ama eksik yattı...

50-60 tl kadar sanırım havale yada EFT ücreti kesilmiş eksiklik ondandır bence...

Hocam,
Bildiğim kadarı ile cevap vercem. Pazartesi netleştiririm. Sizin yolluklar size hazırlanıp verildiğinde YANLIŞLIKLA 12 gün üzerinden hesaplama yapılmış. Oysa yasal olarak 10 günden fazla ödenemediğini siz de biliyorsunuz. Bu yanlışlıktan dolayı beklediğinizden 2x yevmiye kadar eksik aldınız. Bunun dışında herhangi bir kesinti yok. Ne kadar da çabuk art niyetli olabiliyoruz değil mi hocam? Allah herkesi bildiği gibi yapsın bence de...

Arkadaslar haklısınız egitek te paralar gec yatıyor ama ksuura bakmayında sii orayada zorla getirmiyorlar. Okullarda ek dersiniz işliyor siz oradayken Formator olanlar veya ek dersi olanlar için diyorum sizler ve bende kendim bu kursu almak istiyorum diye zaten gönüllü oluyoruz ve öğrenmeye gidiyoruz bence kurslardaki bu para olayı gözden geçirilmeli. Tamam çok harcamamız oluyor ama öğrenilen bilgiyi dışarıda kaça alırsınız birde onun hesabını yapın derim kimse bu konuya değinmemiş

BBNET
Geri