Hocam haklısın 4 hafta ziyan olacak ama bu belge alınmadan da hala aday eğitici sayılıyorsun. Biz asil eğiticiyiz de ne değiştitogius' Alıntı:1. Ebitefo kursunun süresinin 4 hafta olduğunu ve bunun sadece 10 günlük kısmının yatak ücretinin karşılandığını biliyor muydunuz?
2. Ebitefo kursuna eski programında dreamweaver, flash, c# ve sql server vardı 1 her haftalık dönemlerde bunların ilk 2 si zaten web tabanlı içerik kurslarında anlatılıyor. ister c# ister ms sql server kursu 1 er haftalarda öğrenilemez. anlatanlarda sadece genel mantığını verirler. Yararlı olmaz.
3. Ebitefo kurs belgelerine bakılmaksızın en az bir görevlendirme döneminde ebitfo olarak görev yapan ebitfo arkadaşlar istek ve ihtiyaç olması dahilinde ebitefo olma yeterliliğine sahiptirler. Yani arkadaşlarım 2007-2 de göreve başlamış ve hala bu kursu almamış bir ebitefo olarak söylüyorum. Bir işe yaramayacak bir belge için 4 hafta Ankarada ailenizden uzakta kalmanıza değmez. Bilgi anlamında size pek birşey katmaz.
togius' Alıntı:Hocam eğer kurslar gerçekten verilen emeklerin kaşılığını veriyor olsa tmm derim de eski müfredata gibi açılacak olan bir eğitici for. kursuna katılmak bence çok mantıklı değil. Sabah akşam c# ve sql server le uğraşan biri olarak söyleyeyim 1 er haftalık kurslar size hiç birşey katmaz. sadece belge için eğiticilik yapılacaksa da hiç yapmam. kurs belgem olmadığından beni eğitic yapmayacaklarsa hiç yapmasınlar. Okul for. olurum piyasaya daha çok iş yapmaya fırsatım olur. Aldığımda aynı para derim devam ederim. Hocam inanın insanları yıldırdılar. Adamlara rüyalarında görecekleri şeyleri yapsanız yaranamazsınız. eğiticiliyim ama şunu diyebilirim eğitici for. kadar kaliteli insanları kaybediyor meb. ve eğiticilik bitmiştir. Şöyle söyleyeyim her haltlarına yarayacakları prog. yazıyoruz. işe yaramayacak bil. toplayı bir lab. haline getiriyoruz. bunun için oraya buraya kendi arabamızla gidiyoruz. ne bilgisayar veriyorlar ne masa. kendi laptoplarımız olmasa söyleyecekleri bile yok. çift çekirdek mak. tüm parçaları yürütülür bunu tutanakla belgelendiririz. bizi kale bile almazlar. 3 günlük memura sana sormadan sana geçici verilen bilgisayarı verirler. af buyrun belge olsa ne olcak olmasa ne olacak