Eğitici Formatör olupta tayin isteyecek olan var mı?

Kodla Büyü

hpekedis

Site Gezgini
Arkadaşlar okulda 3 yıl çalışmayıp ancak ilde 3 yılını doldurmuş ve iller arası tayin isteyecek olan eğitici formatör var mı aranızda? tayin isteyebiliyor mu?

hocam ben varım tayin isteyebiliyorum ama müdürüm onaylamayacakmış. İlede sordum isteyemiyoruz tayin. 5 gündür burda yazıyorum kimse inanmıyor. Eğiticiler tayin isteyemiyor, okul formatörleride ilden ile muallak göstermekte. Ama büyük ihtimal onlar isteyecek ama eğiticiler imkaansız gibi görünüyor.

Arkadaşlar
Bende birkaç gündür bununla uğraşıyorum.Problem Kılavuz ile yönetmelik arasındaki eksiklikten kaynaklanıyor. Yönetmeliğin 26. maddesinin 4. bendinde fiilen çalışma durumunu oldukça muallak bir biçimde tanımlamış.Nereye çekersen oraya gider. Bu da aynen, kılavuzda genel açıklamalarda 3-6 ya intikal etmiş. Gel gelelim yönetmeliğin geçici ikinci maddesi fiilen çalışma durumuna bakmadan 2 yıl şartını yeterli görerek il içi hakkı veriyor. İl ve ilçedeki memurlara bunu gösterin

Eğer eğiticiler tayin isteyemiyorsa bu meslek artık yapılmaz, haftaya cumaya kadar bekleyelim, bakalım ne olacak. :x

Hasan hocam sen da orda mısın. Ben 30 Haziranda bırakıyorum. :)

bırakıyorum hocam, inanamıyorum ya, şimdi biz kesinlikle il dışı tayin isteyemiyormuyuz ? bence bu hatadan dönecekler.

Arkadaşlar bu tayin durumları bardağı taşıran son damla oldu. Bu iş artık yapılmaz. Bu yüzünden istifa ettim. Kalan eğitici arkadaşların yolu açık olsun.

arkadaşlar anladığım ekranda onay çıkıyor ancak Mem 'den onaylanmıyor. Nasıl bir iş bu ya.....

Kılavuzda ne yazarsa yazsın mebbis tayin istemeni engellemiyorsa ve onay veren makamlar onayı verrse paşa paşa çıkar tayinin. Mebbis zaten engellemiyor onay ekranlarında da sorun yok sorun kılavuz.

Vallahi ben de bırakıyorum.. Okula gidip 6 saat girip 8:00 15:00 çalışmak varken.... Gözümü açmamda yardımcı olan Personel Genel Müdürlüğüne Teşşekür Ederim...

Ama o 3 yıl şartı için varya umarım Allah ................ neyse HAYIRLISI

ben böyle bir durumun olacağını halen sanmıyorum. Aramızda hiç tercih isteyip onaylatmaya giden yok mu?

Hocam il il değişiklik uygulamalar var. Van'da da onaylıyorlar. Benim Korkum bu "Denge Tazminatında ki gibi" yavaş yavaş illerin kafasının karışması ve bu işin sonunun iyi olmamasıdır. Artık kendimi riske atmayacağım. 30 Haziranda bu işi bırakıp gelecek tayin için kendimi garantiye alacağım.

hocam sizde bakanlığı arayıp bir sorun. sonuçta ildışı isteyecekseniz ildeki çalışma süresini doldurmuşsunuz. Onaylamaları gerekir. her ilde farklı uygulama olmaz ki ya. bu nasıl iştir...

bencede adememre hocam, bakanlığı arayın ve sorun, neticeyi bildirirseniz bizde bilgilenmiş oluruz, diğer türlü eğiticilik artık herkez için haziranda biter.

Arkadaşlar bu konuyla ilgili bakıyorum da sadece konuşuyorsunuz. Birisi diyor tayin isteyemiyor muyuz, biriis diyor yokyaa nasıl oluyor yahuu ne yapıyoruz bizzz Allah aşkına birlikte hareket etme özürlümüyüz biz. Eğer göz göre göre hakkımız yeniyorsa hakkımızı savunamak için birşeyler yapsak yaaa. Açkcası benimde tayin dönemine akdar bu durumdan haberim yoktu ama gördüm durum böyle ilk işim benim haklarımı savunacağını söyleyen sendikaya gitmek oldu. Arkasındanda bu konuyla ilgili bakanlığa dilekçe yazdım kendi adıma. Lütfen arkadaşlar sizlerde kendi adınıza yapabileceklerinizi yapın. Sadece boş boş konuşup durmayın. Zaten moralimiz bozuk....

Geri