Eğitici Formatör olupta tayin isteyemeyen Var mı?

Kodla Büyü

hpekedis

Site Gezgini
Arkadaşlar, eğitici formatör olupta, klavuzdaki formatör görevlendirmesi ile ilgili madde gereği TAYİN İSTEYEMEYEN arkadaş var mı acaba? Bazı BİTEFO larda sorun çıkmışta?

Hocam ben istedim bir sorun çıkmadı... Ama ben 3. bölgedeyim Basın açıklamasına göre zaten zaman sınırlaması yok....

refleto hocam basın açıklamasında GÖREVLENDİRME ile ilgili bişi yazmıyo ama. Orsa 3. 2. ve 1. bölgenin D ve E bilgesinde görev yapanlarda, 3 şartı aranmıyor diyor. ama klavuzda görevlendirmelerle ilgili saçma sapan bir madde var. Ama tayin isteyip onaylamışlarsa sorun yok tabi.

Hocam basın açıklamasında

ikinci ve üçüncü hizmet bölgesi ile birinci hizmet bölgesinin D ve E sınıfı ilçeleri kapsamındaki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimizden, adaylığı kaldırılmış olanların, bulunduğu ilde çalışılması gereken süre şartı aranmaksızın iller arası yer değiştirme başvuruları da kabul edilecektir.

ilde çalışması gereken süre deyince o formatörlük ile ilgili maddeler zaten düşüyor.... benim formatörlük haric 6 ay sürem var ilde... yukardaki madde de stajerliğim kalkmış... 6 ay süre yetiyor.

Evet size haksızlık yapıldı... 1. bölgedesin diye evinize, memleketinize veya nereye isterseniz oraya gitmeniz engelleniyor....

Bizim içinse bu aftan dolayı sinir kat sayımız azalsın diye bir parmak bal çalındı... Ama ben yönetmeliği dava ettim tayinim çıksada çekmeyeceğim iptal olma riski olsa bile....

Sizin içinse hayırlısını dilerim

Eğitici Formatör isteyemez zaten, :? Ben iki yıl okul formatörlüğü yaptığım için isteyebildim.

hocam evet il içi tayin isteğinde bulunacaksanız kendi kurumunuzda (görevlendirme veya normal) en az 2 yıl görev yapmanız gerekiyor. Ben 4 yıldır bulunduğum ilçedeyim. Son 3 yıldır eğiticiyim. İlçi başvurum bu yüzden Reddedildi.

Ben 2. bölgedeyim ve eğiticiyim. Seneye İLLER ARASI tayin isteme hakkım var mı? Bu sene eğiticilerden İLLER ARASI İSTEYEMEYEN oldu mu?

Sorun sadece il içi içinse ben zaten il içi istemeyecem hocam, seneye inş. iller arası isteyeceğim, eğer sorun yoksa güzel, diğer türlü bu yaz bırakmayı düşünüyordum, gerçi bu mesleğin yapılacak bir tarafıda kalmadı, refleto hocamın dediği gibi HALİMİZ İTTEN BETER :-)

Formatörlüğe Devam Ettiğin sürece veya Herhangi bir görevlendirme il içi isteyemezsin hocam tabbi seneye ne olur bilmiyorum ama sıkıntılı

Geri