Eğitici Formatörler Müd. Yardımcılığına Giderse

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keantr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

keantr

Aktif Üye
Bildiğim kadarıyla son müdür yardımcılığı sınavına giren pek çok eğitici formatör arkadaş vardı. Kazananların çok olduğunuda biliyorum. Atama takvimide ilerliyor. Eğitici formatörler md. yard. olursa eğiticiliği bırakmak zrunda kalacaklar. Bu sayı ne kadar acaba? Eğitici Formatörlük sonu mu geliyor. Görüşlerimizi paylaşalım.
Md. yard. gidecek +1

Ben formatörlüğün bittiğini düşünüyorum.Kendimizi buna hazırlayalım.
Ben okul formatörüyüm
+1

Formatörlük 17 yıldır devam ediyor kolayına biteceğini düşünmüyorum elbette geçiş olacak ama daha zaman var bence... esasında bakanlık bu işe el atıp nihayetlendirmeli bi şekilde ama yapmıyor her şeyde olduğu gibi terme çatma bakanlığın işleri...

çok ilginç hocalarım dünyayı kendi etrafımızda dönüyor sanmayalım :idea: biri gider biri gelir bunda eskra bişey yok kii tabiki eğitici formatörlük görevlendirmedir kadrolu değildir,ayrıca mud yrd kadrosunu alırsınız formatörlüğe devam etmek istiyosanız o görevi devam etirirsiz bu kadar kolay :)
sonu gelmez yanee çünkü ben bir çogunun bilgisayar öğretmeni oldugunu düşünmüyorum, eğer zevk alıyosa o işten formatörlüğe devam eder biryerlerden kaçmak için o göreve geldi ise oda hemen müd yrd gider hoşuna gitmesse geri gelir öyle iştee vel hasıl 160 saat kurs alanlar formatör oldukça bu işin sonuu gelmezzzz :verymad:

Sınava gir kazan sonra ödül olarak maaşın azalsın böyle bir uygulama dünyanın neresinde vardır acaba. Böyle giderse eğitici olmak mantıksız bence.

mkpatriot' Alıntı:
çok ilginç hocalarım dünyayı kendi etrafımızda dönüyor sanmayalım :idea: biri gider biri gelir bunda eskra bişey yok kii tabiki eğitici formatörlük görevlendirmedir kadrolu değildir,ayrıca mud yrd kadrosunu alırsınız formatörlüğe devam etmek istiyosanız o görevi devam etirirsiz bu kadar kolay :)
sonu gelmez yanee çünkü ben bir çogunun bilgisayar öğretmeni oldugunu düşünmüyorum, eğer zevk alıyosa o işten formatörlüğe devam eder biryerlerden kaçmak için o göreve geldi ise oda hemen müd yrd gider hoşuna gitmesse geri gelir öyle iştee vel hasıl 160 saat kurs alanlar formatör oldukça bu işin sonuu gelmezzzz :verymad:
Hocam görevlendirme esaslarında, yöneticilik görevi olanlar formatör olarak görevlendirilmezler, ibaresi var ama sizin bundan haberiniz yok anlaşılan.

keantr' Alıntı:
mkpatriot' Alıntı:
Hocam görevlendirme esaslarında, yöneticilik görevi olanlar formatör olarak görevlendirilmezler, ibaresi var ama sizin bundan haberiniz yok anlaşılan.
var var hocam ama bu fantazidir benim anlatmak istediğimde oo zaten adam zaten formatörlüğü fantazi olarak yapıyor sen bu adamı müdürde yapsan bence bu işe kafayı takmışsa gelir :puhaha: isterse padişah olsun adamların içinde uhte olarak kalmış ne yapsınlar yaneee

fbby' Alıntı:
Sınava gir kazan sonra ödül olarak maaşın azalsın böyle bir uygulama dünyanın neresinde vardır acaba. Böyle giderse eğitici olmak mantıksız bence.
:alkis:

keantr' Alıntı:
mkpatriot' Alıntı:

:+1:

Geri