Eğitici görevlendirmeleri belli oldu mu? Liste yenilenmiş

Kodla Büyü
Hocam Fatih Eğitmenliği için Merkezi olarak açılan Hizmetiçi Eğitim kurslarından "Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanım Kursunu" almanız gerekli. ..
Kursu aldıktan sonra sizde Fatih Eğiticisinizdir

caylakcekirge' Alıntı:
Hocam Fatih Eğitmenliği için Merkezi olarak açılan Hizmetiçi Eğitim kurslarından "Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanım Kursunu" almanız gerekli. ..
Kursu aldıktan sonra sizde Fatih Eğiticisinizdir
Sağol hocam bilgilendirme için..

Siz Btr görevelendirmesinden mi bahsediyorsunuz acaba?Bilişim öğretmeninin o kursu almasına gerek yok diye biliyorum.

iambilisimci' Alıntı:
Siz Btr görevelendirmesinden mi bahsediyorsunuz acaba?Bilişim öğretmeninin o kursu almasına gerek yok diye biliyorum.
Hayır hocam. Bu alınacak sertifika ile okullarda kurulan ve kurulmaya devam eden Akıllı Tahtaların kullanımı ile ilgili olarak okul öğretmenlerin eğitiminde görevli olurlar.

caylakcekirge' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
Hayır hocam. Bu alınacak sertifika ile okullarda kurulan ve kurulmaya devam eden Akıllı Tahtaların kullanımı ile ilgili olarak okul öğretmenlerin eğitiminde görevli olurlar.
Peki o kursu almayan okuldaki Btr öğretmeni o eğitimi veremiyor mu acaba?Btr görevlendirmesi alıyorum ama o kursu almadım.

Btr de olsanız merkezi kursu almadan o kursu okulunuzda veremezsiniz. Hatta kurs başlayınca siz de diğer öğretmenlerle beraber o kursu almak zorundasınız...

O kursu almam lazım:)tabi merkezi olarak.Başlık beni yanılttı yanlış anlamışım.Peki merkezi olarak aldığımız ve mahallide vermek istediğimiz kursu istediğimiz zaman açabiliyor muyuz?Ben mesela merkezi pardus kursu aldım ama mahalli açmadım daha.

Başvurusu her zaman..:) mebbis te hizmetiçi eğitim modülüne girerseniz orda farklı yerlerde farklı tarihlerde seminerler mevcut. istediğinize başvurabilirsiniz. Onay işlemlerinden sonra da semineri alırsınız...

Mahalli de planlamasını il milli eğitimler yapıyor. Her yıl eğitim öğretim başlamadan planlamalar yapılıyor ve eğiticiler kursları veriyor. Ama ek olarak da siz bir planlama yapabilirsiniz ve il MEM le yazışmalar sonunda kursu açabilirsiniz. Bu konuyu İl koorninatörününzle görüşürseniz size yardımcı olacaktır.

mehmetural' Alıntı:
Başvurusu her zaman..:) mebbis te hizmetiçi eğitim modülüne girerseniz orda farklı yerlerde farklı tarihlerde seminerler mevcut. istediğinize başvurabilirsiniz. Onay işlemlerinden sonra da semineri alırsınız...

Mahalli de planlamasını il milli eğitimler yapıyor. Her yıl eğitim öğretim başlamadan planlamalar yapılıyor ve eğiticiler kursları veriyor. Ama ek olarak da siz bir planlama yapabilirsiniz ve il MEM le yazışmalar sonunda kursu açabilirsiniz. Bu konuyu İl koorninatörününzle görüşürseniz size yardımcı olacaktır.
Planlama tamam da peki kursa öğretmenlerden talep yoksa?Bize önce çevrenizde talep oluşturun dediler.

Hocam kurs zorunlu. Akıllı tahta olan okullar alıyor. Bu yıl da ortaokullar başlayacak. Herkes alacak kursu...

yok şu anlamda demek istedim.Bu merkezi kursu alsam,seneye de bunu mahhali olarak açabilirmiyim?Sonuçta bir tarftan kurslar veriliyor.Herkes eğitimi alırsa kurs vereck kimse kalmaz seneye falan..

merkezi semineri bilişim teknolojileri öğretmenleri alır. Diğer branş öğretmenleri alamaz. Kursu alan öğretmen fatih projesi eğitmeni olur ve kendi okulunda veya yakınındaki okullara bu semineri verir. Diğer branş öğretmenleri bu kursu merkezi almaz mahallide fatih projesi eğitmenlerinden alır. Siz de kursu alıp eğitmen olunca kurs verebilirsiniz. Tabi il koordinatörünüze bilgi vermeniz gerekir. Kurslar planlanırken size de görev verilsin. Liselerde eğitimler bitti. Meslek liseleri ve ortaokullar ile ilk okullar yanlış bilmiyorsam bu yıl kursu alacaklar. bu sebeple eğitmen ihtiyacı olacaktır.

ayrıntılı bilgi ve gerekli belge döküman ve videolara imza kısmında yazan sitemden ulaşabilirsiniz. İşinize yarayacak bilgiler mevcuttur..:)

Geri