Eğiticiler Neden Formatörlük Kursu Açmak İstemez anlamıyorum
runalone' Alıntı:senin gibiler yüzünden :verymad: :verymad: :verymad:
muallim79' Alıntı:runalone' Alıntı:senin gibiler yüzünden :verymad: :verymad:
:verymad:
Sizce?muallim79' Alıntı:Eğiticiler Neden Formatörlük Kursu Açmak İstemez anlamıyorum
Hocam amacınız eğitimini almaksa halk eğitimlerde özel kurslarda ya da hizmetiçi kurslarda nerdeyse her konuda bilgisayarla ilgili kurs alabilirsiniz. Ama formatörlük kursu derseniz bu başka oluyor.muallim79' Alıntı:Ben bilg. öğretmeni değilim,kendimi geliştirebilmem için önümün açılması lazım yani işimin bilg.olması en temel nedeni bu.
Bu alana ilgi duyuyorum ondan 4-5 sene önce açtılar okulun müdür yard. tarafından ismim gönderilmedi gönderilse şimdi ben de eğiticiydim.Kastım ücret falan değil eğitimini alırdım çok farklı olurdu
Madem kendinizi geliştirme amaçlı istiyorsunuz eğitim teknolojileri alanında tezli yada tezsiz yüksek lisans eğitimi almanızı öeneririm. Tezsiz yüksek lisansta ALES şartı da kaldırıldı. Ona rahatlıkla başvurabilirsiniz mesela. Hem daha uzun süreli ve detaylı bir eğitim almış olursunuz.muallim79' Alıntı:Ben bilg. öğretmeni değilim,kendimi geliştirebilmem için önümün açılması lazım yani işimin bilg.olması en temel nedeni bu.
Bu alana ilgi duyuyorum ondan 4-5 sene önce açtılar okulun müdür yard. tarafından ismim gönderilmedi gönderilse şimdi ben de eğiticiydim.Kastım ücret falan değil eğitimini alırdım çok farklı olurdu
omd' Alıntı:Madem kendinizi geliştirme amaçlı istiyorsunuz eğitim teknolojileri alanında tezli yada tezsiz yüksek lisans eğitimi almanızı öeneririm. Tezsiz yüksek lisansta ALES şartı da kaldırıldı. Ona rahatlıkla başvurabilirsiniz mesela. Hem daha uzun süreli ve detaylı bir eğitim almış olursunuz.muallim79' Alıntı:Ben bilg. öğretmeni değilim,kendimi geliştirebilmem için önümün açılması lazım yani işimin bilg.olması en temel nedeni bu.
muallim79' Alıntı:omd' Alıntı:Madem kendinizi geliştirme amaçlı istiyorsunuz eğitim teknolojileri alanında tezli yada tezsiz yüksek lisans eğitimi almanızı öeneririm. Tezsiz yüksek lisansta ALES şartı da kaldırıldı. Ona rahatlıkla başvurabilirsiniz mesela. Hem daha uzun süreli ve detaylı bir eğitim almış olursunuz.muallim79' Alıntı:Ben bilg. öğretmeni değilim,kendimi geliştirebilmem için önümün açılması lazım yani işimin bilg.olması en temel nedeni bu.
Çok iyi olur nereye nasıl başvuracağım bilgi verir misiniz? İlimde olmazsa devam edemem yalnız
Eğiticilerin açtığı kursların sonunda eğitici olunmuyor. Bu nedenle kendinizi hiç üzmeyin.muallim79' Alıntı:Ben bilg. öğretmeni değilim,kendimi geliştirebilmem için önümün açılması lazım yani işimin bilg.olması en temel nedeni bu.