kaya_46' Alıntı:ben eğiteği bu konuda hiç anlamış değilim.
madem eskiler görevine devam edecek niye adamları sınava alıp (düşük puanlılar için sözüm) muhabbet konusu ediyosun.
madem eskilerinde seviyesi belirlenecek kendi aralarında sınav yap kardeşim.
her yerde sınav, yapılan sınavlar gazetelerin bulmaca ekine döndü zaten...
selam verdiğimiz elini değil soru kağıdını uzatıyor...
herkes için hayırlısı olsun bakalım...
Beni görmemişsin ozamanbay_zek' Alıntı:BEN FARKLI BRANŞTAYIM AMA BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNU ARKADAŞALRA KATILIYOR GİBİ GÖRÜNSEMDE GÖRDÜĞÜM BİLGİSAYAR ÖĞRETMENELRİ BENİ BU ZANNIMI ÇÜRÜTTÜ SAYGIALRIMLA..
kaya_46' Alıntı:ben eğiteği bu konuda hiç anlamış değilim.
madem eskiler görevine devam edecek niye adamları sınava alıp (düşük puanlılar için sözüm) muhabbet konusu ediyosun.
madem eskilerinde seviyesi belirlenecek kendi aralarında sınav yap kardeşim.
her yerde sınav, yapılan sınavlar gazetelerin bulmaca ekine döndü zaten...
selam verdiğimiz elini değil soru kağıdını uzatıyor...
herkes için hayırlısı olsun bakalım...
....
Elektronik ortamdan edinilen bilgiler ve illerden alınan duyumlardan elde edinilen
izlenimler neticesinde, mevcut eğitici bilgisayar formatör öğretmenlerin bilgi düzeylerinin
belirlenmesi ve yeni eğitici bilisim teknolojisi formatör öğretmen (EBĐTEFO) adaylarının
belirlenmesine yönelik önümüzdeki aylar içinde düzenlenecek sınav...
comteac' Alıntı:arkadaş ben bu saçmalığın ne zaman biteceğini merak ediyorum.nedir bu sınav işi her zaman her yerde sınav sınav sınav...hadi sınav yaptın bilgisayar öğretmenlerini al o zaman ne diye diğer branşlardan alıyosun ki.arkadaşlar alınmayın ama diğer branşların benim kulvarımda yürümesi hoşuma gitmiyor.aynı şey sizinde başınıza gelse eminimki sizinde houşunuza gitmiyecek.ben bilgisayarı iyi biliyorum demekle o işe girmenizi doğru bulmuyorum.ozaman bende matematiği iyi biliyorum deyip sınavındanda yüksek alıp(eminimki yüksek alırım),bende gidip matematik derslerine gireyim.görürüm ozaman matematikçileri veya diğerlerini.aslında bu durumdan diğer branşlarında suçu değil , suçlu olan bu işin başında bu işten anlamayan ve hakkı olanı hak sahibine vermesini bilmeyenlerdir.bu arada bir sınav yapıldı bu önceki sınavın iptali anlamına geliyo.o yüzden ya bu sınavı kabul etsinler yada öncekini.bi ondan bi bundan alalım demek işbilmezliğin yine göstergesi olacaktır.öncekinde iyi alan bundada iyi alır.tabiki öncekini şans eseri kazanmamışsa.....
....
Elektronik ortamdan edinilen bilgiler ve illerden alınan duyumlardan elde edinilen
izlenimler neticesinde, mevcut eğitici bilgisayar formatör öğretmenlerin bilgi düzeylerinin
belirlenmesi ve yeni eğitici bilisim teknolojisi formatör öğretmen (EBĐTEFO) adaylarının
belirlenmesine yönelik önümüzdeki aylar içinde düzenlenecek sınav....