Eğitim-Öğretim engelleniyor. Teamviewer engeli.

Kodla Büyü

imercan

Aktif Üye
Öğrencilere internet ve bilgisayar ağları konusunda Teamviwer programının kullanımını anlatacağım. Bu bile engellenmiş. Hiç bir şey anlatamadım. Olmaz olsun böyle internet :verymad: :verymad:

Aynı dertten ben de biraz önce muzdarip oldum.. ben ders anlatmayacaktım da uzak masaüstü bağlantısı kurmaya çalıştım çalışmıyor. Yazık olmuş..

unikartal47' Alıntı:
Aynı dertten ben de biraz önce muzdarip oldum.. ben ders anlatmayacaktım da uzak masaüstü bağlantısı kurmaya çalıştım çalışmıyor. Yazık olmuş..
Ammy admin i kullanıyorum ben uzak masaüstü bağlantısında.Karşı tarafa kurumnet sayfasından indirtiyorum.İki gün önce kullandım sorunsuzdu.

YUH ARTIK YAAAA......İNTERNET HIZINI NEDEN YÜKSELTİYORSUN ANLAMIYORUM..ZATEN BİR YERE GİRİLEMİYORR :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

Arkadaşlar teamviewer engellemesi devam ediyor galiba arkadaşlar sizde durum nedir? Ya bu kadar saçmalık olmaz. Şu engelleme kaldırma için meb in bir eposta adresi vardı bilen varsa yazsın. Toplu olarak eposta gönderelim şu engellemeyi kaldırsınlar.

Sayın Hocalarım,

Bakanlık Bilgi İşlemdeki arkadaşlarla Teamweaver meselesini daha önce görüşmüştüm. Teamweaver güvenlik açığı olduğu için iptal ettiklerini söylediler. Bunun yerine Ammyy Admini kullanabilirsiniz dediler.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

Bakanlık Bilgi İşlemdeki arkadaşlarla Teamweaver meselesini daha önce görüşmüştüm. Teamweaver güvenlik açığı olduğu için iptal ettiklerini söylediler. Bunun yerine Ammyy Admini kullanabilirsiniz dediler.

İyi çalışmalar.

Ammy Admin virustotal sitesinde kötü şöhrete sahip, tabi böyüklerimiz daa iyi bilir.
Tespit edilme orani 10 / 56

Arkadaşlar cahilligime verir bir şey soracagim.
Saglik bakanliginda
Ulastirma bakanliginda
İçisleri bakanliginda
.......
.......
Bu bakanliklarin kurumlarında da var mi bu engellemeler.

bilgi edinmeye mesaj attım.güvenlik açığı oluşturuyormuşta ondan engellemişler diye cevap geldi ve ammyy progrramını tavsiye ettiler.programı googleda aratınca iyi şeyler çıkmadı ve anasayfası avira tarafından engellendi.güvenlik açığı oluşturuyor diye program engelliyorlar tavsiye ettikleri program tehlikenin kendisi gibi görünüyor.yarın bunu soracam bakalım ne cevar verecekler

Benim kullandığım başka bir yazılım var ücretsiz tavsiye ederim. Denemek isterseniz buyurun;

http://www.alpemix.com/site/default.asp

screenshot1.jpg

hakkaten mide bulandırıyorlar bazen. o kadar kontrolsüz, denetimsiz, bilinçsiz, başına buyruk saçma bi filtre sistemleri var ki. insan illellah diyor. tabletlerdeki filtrede de iyice abarttılar.
teamwiever programını hangi mantıkla engellersin be ............

Geri