Eğitim Ödeneğim Yat(a)madı

Kodla Büyü

odabasalparslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 1 eylül'de Niğde'den ilişik kestim ve 9 Eylül'de Antalya'da göreve başladım. Bu arada maaşımı da 2 gün geç aldım. Asıl mesele şu ki; benim eğitim ödeneğimi kim verecek? Niğde ve Antalya'da görev yapan arkadaşlarım ücretlerini aldılar ancak ben ve eşim alamadık. Nasıl iştir anlamadım :verymad: Kimin kabahatidir bilmiyorum ama sayelerinde kurban işi yalan oldu. Her kim sebep olduysa hakkımı helal etmiyorum.Bayramdan sonra mantıklı bir cevap alamazsam BİMER'e şikayet etmeyi düşünüyorum.

hocam gittiğiniz ilçe mem e dilekçe verin alabilirsiniz...
Asker dolayısıyla alamayanlar bile dilekçeyle yarısını alıyorlar.

okula sorsaydınız hocam, problemin sebebini bulursanız çözmeniz kolaylaşır.

Tam ara zamanda tayin olunca arada atlanmış olabilir. Eğer iki okulda da adınıza öğretime hazırlık ödeneği gönderilmediyse eski okulunuzdan almadığınıza dair yazı ile yeni okulunuzdan talep dilekçesi verirsiniz, ödenir.

Antalya'da Kepez ilçesindekiler ve Konyaaltı ilçesindekiler almışlar:Muratpaşa'da ödeme yapılmadı.Ne demişler ''Karpuz kadar kafası olupta çekirdeği kadar beyni olmayanlar oldukça bunlar yaşanacaktır''

Memurlar.nette Nabi Avcının resmi yazısını da ekleyerek haber yapmışlardı ya, 10 eylülden itibaren ödeniyor diye. Bugün 24 eylül, baya bir yatmayan yer var. Ve bir çok insan da maaşını bunu düşünerek kullandı. Çok ayıp edildi bence. Ben istanbul maltepedeyim buraya da yatmadı.

Kardeş hem benim hem de eşimin okulundaki arkadaşlar ücretlerini aldı. (Kepez-Muratpaşa). Ayrıca önceki görev yaptığım ilde de aldılar.

Geri