Eğitim İş: MEB PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ İLE EĞİTİM SORUNLARI ÜZ

Kodla Büyü

beslenmeciler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ DERSLERİ

Bugün okullarımızdaki bilişim teknolojisi ihtiyacı ve eğitim sistemimizin bilişim teknolojilerine uyarlanması ve dahil edilmesi sürecini sağlamak için her okulda Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenlerinin kadrolu olarak görevlendirilmeleri ve uygun çalışma koşullarının sağlanması gerekmektedir.

Görev tanımları net bir şekilde yapılmalı ve özlük ve hukuksal hakları garanti altına alınmalıdır. Rehber öğretmenler ve diğer branş öğretmenleri ile aynı haklardan yararlanabilmelidirler.

08.00-17.00 olan mesai saatleri 09.00-15.00 olarak belirlenmelidir. Çalışma ortamı gürültülü olan Bilişim teknolojisi sınıflarının gürültüsü ve radyasyonun neden olduğu sorunlar iş veriminin düşmesine neden olmaktadır. Düşürülen ders saatleri yeniden düzenlenmeli, maaş karşılığını bile alamaz hale gelen Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin mağduriyetleri giderilmelidir.

http://www.memurlar.biz/haber/20110523/MEB-PERSONEL-GENEL-MUDURU-ILE-EGITIM-SORUNLARI-.html

of ya of sonuç görmek istiyoruz artık ya hergün yeni bişey var mı ümidiyle oturuyoruz bilgisayarın başına hala yerimizde sayıyoruz

BT öğretmenlerinin sorunları dışında dile gitirilen diğer konular da çok önemli. norm kadro, ek ders, ödüller, yer değiştirme, ithal öğretmen vs. yöneticilere teşekkür ediyorum. doğru noktalara değinilmiş. geçtiğimiz günlerde ithal öğretmen konusu ile ilgili de imza kampanyası başlatmıştı eğitim - iş.

Geri