Eğitim Bir - Eğitek Görüşmesi

Kodla Büyü
the_korsan' Alıntı:
http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.php?id=138784&cid=52

Bayağı bir süre önce EBS Merkezine ve Ahmet Özer'e direk raporlarımız ulaşmıştı kapıyı çalmışlar ama malesef yanlış kapıyı.

İnşallah bir çözüm çıkar. Eğitek olunca işin içinde pek de umutlanamıyorum açıkçası. "Söz ver, yerine getirme" parola oldu artık eğitekte.

olsun hocam bu da sevindirici bi haber,

şunu anlıyorum, bu talim terbiye kurulu ne ULAŞILAMAZ bir kurummuş.

ama bir tarih versinler artık; aylardır genelge çıkacak..... :x

Bizdeki bürokrasi ancak bürokrasi doğurur. Ben onların iki elleriyle bir yazı yazabileceğinden bile ümidimi kestim. Ne genelgesi bekliyorsunuz siz, bekleyin, bugün git yarın gel diyorlar.

Bilgisayar Dersi seçiminin öncelenmesi için genelge hazırlamayı düşündükleri söyledi.

evet arkadaşlar sonunda yüce eğitim bir sen meseleye el attığına göre çözüm aşamasına gelinmiştir demektir....sorunlarımızı biliyormuş mahmut tuncel efendi...zahmet olacak sana...türkücü mahmut tuncer gelse daha çabuk çıkarırdı o genelgeyi

Ali Yalçın BT Pendik Toplantısı sırasında İstanbul 4. no.lu şube başkanıydı. Şimdi Genel Basın Yayın Sekreteri. Konuya müthiş vakıf. 4 saat bizi dinlemişti. Ama işte insanın anlatabildikleri karşısındakinin anlayabildiği kadardır. Eğitek beni bütün yıl hayal kırıklığına uğratmış bir kurumdur. "O çıkacak, bu çıkacak" diye BT Öğretmenleri bu noktaya kadar geldi. Ben samimi bulmuyorum Eğitek'i. Keşke utandırsalar.

Keşke talim terbiyeyle falan görüşselermiş eğiteğin çıkaracağı genelge formatörlükle falan ilgili olur.

Bİraz umutlandım ama, Eğitim Bİrsen Genel başkanı Bakanada sözde bizim sıkıntılarımızı iletmişti. Ama sonuç yok halen

Soru aynı cevap aynı değişen birşey var mı YOK...
Bozacının şahidi şıracı, bana hiç inandırıcı gelmedi bu görüşme...

Geri