Eğitim Bir Sen'den İstifa Etmek İstiyorum

Kodla Büyü

ernestososa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Üzerimden bir yük kalktı. Müdür yardımcısı olmak için ve korku imparatorluğundan ürktüğüm için mecburen Eğitim Bir Sen'e geçmiştim. Ama artık korkacak birşey kalmadı, diktatörlük rüyaları bitti. Artık zincirlerimi kırıp özgür kalmak istiyorum. Çevremdeki bazı meslektaşlarımın bana içinden içinden "yalaka" diye bahsetme ihtimalini düşünüp boynumu bükmekten bıktım.

Pazartesi tatil ama salı günü ilk işim istifa dilekçesi yazmak olacak. Umarım müdür yardımcılığı için mülakat saçmalığı kalkar ve sınavla atama işi tekrar gelir, müdür yardımcılığıda istemiyorum lanet olsun. Tek istediğim şey korkmadan yaşamak. Çevremdeki hemen hemen herkes bu durumda, aman başımıza bişey gelmesin diye sendikaya üye olan o kadar çok insan var ki. Müdürün kaç defa odasına çağırıp eninde sonunda razı ettiği çok meslektaşım var ve eminim bu tablolar herkes için geçerlidir.

Alıntıdır...

Alıntıdır ibaresini yeni farkettim, kusura bakma hocam. Sözlerim bu yazıyı yazana

Bunu buraya yazmakla vicdanınızı mı rahatlatıyorsunuz. Ne yapmak istediğinizi anlamadım açıkçası.

Yazınızda hem müdür yardımcısı olmak için geçtim hem de korktuğum için geçtim demişsiniz.
Çıkar ve korku birbirine girmiş sizde.
Bu kadar da abartmanızı anlayamadım.

Senelerdir X sendikadayım, kimsenin korkuttuğu kimsenin birşey yaptığı yok.
Çıkarınız ya da işiniz bitmiş, şimdi burada vicdan rahatlatması yapıyorsunuz.

Bizler geleceğe ışık tutan insanlarız diyoruz, nesillere örnek olalım diyoruz.
Yazdığın yazıyı okuyunca aslında ne durumda olduğumuzu özetliyor.

Ne diyeyim ki başka Allah akıl fikir versin arkadaşım.
Hayatta başarılar...

Şükürler olsun ki Türk Eğitim Sen üyesiyim. Oyum da belli, tarafım da... Bir-Sen temsilcileri gelince de benim partim belli, oyum belli diyorum. "Aman hocam bizim partiyle işimiz yok, sendikacılık yapıyoruz, bakın zam aldık, sizin için çalışıyoruz" masallarına da gülüp geçiyorum. "bari hoca hanım üyemiz olsun" dediklerinde de dersten çıkınca konuşun üye olursa olsun, kimseye karışamam diyorum. Kimseden korktuğumuz çekindiğimiz de yok şükür. Müdür veya müdür yardımcısı olmak gibi bi kaygımız da yok. Ama işin aslı sendikalar da çok güvenilir kurumlar değil, herkes koltuk peşinde, herkes kendi çıkarı için uğraşıyor, öğretmeni kimsenin düşündüğü de yok açıkçası...

Dün satılık tınız bugünde satılık olacaksınız bu kadar basit , ama şimdi bir farkla ben zaten mhp liydim ben zaten chp liydim arkadas zoruyla geçtim sarhoştum hatırlamıyorum diyeceksiniz !!!! chp li mhp li kardeşlerde zaten bu konuda onlara kızgınım balık hafızalı biraz o dostlarım , siz varınca kapılarına hemen buyur dıyecekler bu olay olacak ona kızgınım ,

seçim öncesi filan cemaate para toplanırken filan partiye çanak tutulurken sağda solda benim kökümde mhp var diyen satılıkları çok gördüm ve bizzat şahit olmuştum

"Alıntı" yazıda öğretmenimizin belirttiği ifadeler çelişkili geldi bana da açıkçası. Eğitim Bir-Sen üye olurken "Eğitim bir-Sen'e üye olacağım" şeklinde bunu bir yerlerde paylaştın mı da istifa etmek istediğinde paylaşıyorsun? Hiç bir sendikanın herhangi bir siyasi düşünceden bağımsız olduğunu düşünmüyorum şahsen. Eğitimsel ya da siyasi, sebebi her ne olursa olsun, üyesi olunan sendikadan memnun değilse kişi verir istifa dilekçesi; ama bunu farklı platformlarda paylaşmadan. Eğer amaç "Acaba kaç kişi benim gibi düşünüyor? " sorusuna cevap aramaksa bunun yeri burası hiç değil bence.

paradiso' Alıntı:
Sen simdi cuma namazlarini da birakirsin :puhaha:

:idea: adamların günahına girdin şimdi :D adamlar zaten bırakacaklardı bahane oldun haaaa ;) eskiden müdürün amirin şef in bilmem başkanın gittiği camileri arayıp soran takip eden dini bütün müslümanlar !!! vardı gidip onlarla aynı safta namaz kılmak için

ernestososa' Alıntı:
Üzerimden bir yük kalktı. Müdür yardımcısı olmak için ve korku imparatorluğundan ürktüğüm için mecburen Eğitim Bir Sen'e geçmiştim. Ama artık korkacak birşey kalmadı, diktatörlük rüyaları bitti. Artık zincirlerimi kırıp özgür kalmak istiyorum. Çevremdeki bazı meslektaşlarımın bana içinden içinden "yalaka" diye bahsetme ihtimalini düşünüp boynumu bükmekten bıktım.

Pazartesi tatil ama salı günü ilk işim istifa dilekçesi yazmak olacak. Umarım müdür yardımcılığı için mülakat saçmalığı kalkar ve sınavla atama işi tekrar gelir, müdür yardımcılığıda istemiyorum lanet olsun. Tek istediğim şey korkmadan yaşamak. Çevremdeki hemen hemen herkes bu durumda, aman başımıza bişey gelmesin diye sendikaya üye olan o kadar çok insan var ki. Müdürün kaç defa odasına çağırıp eninde sonunda razı ettiği çok meslektaşım var ve eminim bu tablolar herkes için geçerlidir.

Alıntıdır...
Hocam kusura bakmada sen öğretmensin ya? Neden korkuyorsun? Müdür yardımcısı olamamaktan mı korktun? Ben müdür yardımcısı olup okulun ağır yükünü çekmeyi hiç düşünmedim.. Sana silah falan mı çektiler? Öyle yazmışsın ki korku imparatorluğundan çıktım özgür oldm dye.. Şu yazdıkalrını okuyunca gerçekten merak ettim Kuzey Kore'de mi çalıştın ki? Eğer sıkıntı değilse çalıştığınız yer neresi hocam?

Alıntı yaptıgınız kısıyle aynı gemıde olmak ıstemezdım ıkı gun sonra cıkarı ıcın benıde satar korku ısın hıkayesı cıkarlarım geregı gectım sımdıde yenı cıkarlar buldum demek ıstıyor

antalya va ızmır gıbı yerden hdp ye mıllet vekılı cıkıyorsa ıstanbulda mhp yı gecıyorsa gecıceksın sıyasetı herkez işine gelenı yapar yada yakışanı

eğitim bir senlı degılım ama bırbırımızı kırletmıyoruz egıtımı kırletıyoruz yazık cocuklarımıza gelıcegımıze oyunu partıye ver sendıkan partı degıl sendıkan hakkını savunması gerekenler sonra masada satarlar bızı ve sucu yetkılı sendıka onlardı derız ıcımız rahatlar

ya arkadaşlar biz korku kültüründe yetişmisiz, ondan kork bundan kork iktidardan kork Allah'tan korkma.
aramızdaki cesurlar nerde yetişti, bir adam olun Dik DURUN ya...

Sırf "İktidar Sendikası" diyerek, çıkar amaçlı üye olan şahsiyetsizler ne yapacak acaba şimdi?
(Sözüm bu amaç dışında, iktidar öncesi üye olanlara değildir. Onlara saygım sonsuz.)

akp hükümeti yıkılınca eğitim bir senden istifa etmek yok. her istediğiniz gibi iktidar kim oluşa onun sendikasına mı geçeceksiniz bu nasıl bir mantık.

Koltuk için yada korku için üye olup şimdi istifa edenler hala yalakadır. Hepsi Tuğçe Kazaz'dır, jölelidir gözümde.

it ürüüüüüüüüüüüüüüüür kervan yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür

altıntıdır!

omd' Alıntı:
Koltuk için yada korku için üye olup şimdi istifa edenler hala yalakadır. Hepsi Tuğçe Kazaz'dır, jölelidir gözümde.
Adamlardan kimseye yer kalmıyor. Hangi parti iktidar olursa en başta onlar koltuğa oturuyor... Nasıl bir omurgasızlıktır bu...

Böyle insanlar olmasa da her dava (beğenirsiniz ya da beğenmezseniz ayrım yapmıyorum) saf kalsa. Herşeyin suyunu çıkaran bu yazıyı yazan karaktersiz insanlar. İstifa edip gittiği yeri de sulandıran bir tip olacak. Sen istifa et de önce bi karakter sendikasına üye ol gardaşım.

İşte iş dönüp dolaşıp asıl soruna geliyor.

Türkiye'de siyaset problemi yoktur , namus, karakter problemi vardır

bukelemunlar çoğalmışlar...bu kaypaklar yarın eğitim bir sende EĞİTM SEN'e bile kayarlar..

Her devir adam olanlar vardır..Birde her devrin adamları vardır....Biz her devir adam olanlarla yolumuza devam ederiz...Alın bunları gerii...

Forumda biri vardi. Sürekli 7 haziran aksamına randevu verip duruyodu. Ne oldu o arkadasa gören duyan var mı?

valla istedikleri sendikaya geçsinler
ama gel gör ki MEBBİS e girdiklerinde sendika dökümüne bakıp nasıl bir omurgasız oldukları ortaya çıkacaktır.

Eğitim Bir Sen in yerinde olsam bunların hepsini doğuda idareci yaparım.
Neticede adamlar idareci olmak istiyorlar. :)

Geri