Eğitim Bir Sen'den İstifa Ettim

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar görüşümüz ne olursa olsun ülke yöneticilerinin dolandırıcılıklarını, yolsuzluklarını, sahtekarlıklarını, iftiralarını, kim olursa olsun herşeye ve herkese pervasızca saldırmasına daha fazla sessiz kalmamalıyım diye düşündüm.

Zaten bu sendikaya üye olmam arkadaş hatırı içindi ama bu sendikada durdukça öğretmenler arasında hükümeti destekliyor göründüğümüz için yeni yılın sendika sayımından önce istifa etmeliyim diye düşündüm.

Bu arada istifa etmeyi düşünenler 14 nisan tarihine kadar istifa etsinler ki anlamlı olsun.

Şu andan itibaren Harran'lıyım.

Bu mesajı polemik olsun diye yazmadım. Lütfen farklı şekillerde tartışma çıkarmayalım. Sadece herhangi bir sendikadan istifa etmeyi düşünen arkadaşların acele etmesi için yazdım. Herkese iyi akşamlar.

hayırlı olsun Hocam bende 3-4 yıl EBS'li oldum 2 yıl önce istifa ettim son 1 yılım bu sendikada bulunduğum için vicdan azabıyla geçmişti şimdi kafam rahat çok şükür.

Biz büyüttük, şimdi vicdanımız rahat diyorsunuz. :cry:
Neyse ;
AKADEMİA
Bu arada istifa etmeyi düşünenler 14 nisan tarihine kadar istifa etsinler ki anlamlı olsun.
14 nisan tarihinin anlamını çözemedim bu arada;

Mayıs'taki üye sayımına kadar üyelikten çıkmış olunuyor ya hocam. O yüzden sanırım. Daha geç istifa ederse mayısta yine o sendikaya üye olarak sayılabiliyor.

COBOL' Alıntı:
Biz büyüttük, şimdi vicdanımız rahat diyorsunuz. :cry:
Neyse ;
AKADEMİA
14 nisan tarihinin anlamını çözemedim bu arada;
Aslında evet bu yönden %100 vicdanım rahat diyemem ama en azından istifa edebilecek cesareti gösterdim ya. Nice insanlar var sövüp sayıp sonra da müdür yada idare EBS'li diye sanki suikast düzenleyip kendisini vuracaklarmış gibi EBS'den çıkamayan:)

Ne demek CESARET göstermek????
Ölümden öte yol yoksa, Allah'tan başka korkacağınız şeyde olmaz.
-İstifa etmek kolay.(matbu dilekçeni üç nüsha doldurtup kurum evrakına işletiyorsun)
-Sendika değiştirmek ise daha kolay.(Geçeceğin sendikanın temsilcisi hallediyor, sadece imzalıyorsun)
Ben, şimdiye kadar 2 sendika değiştirdim..Gene insaflıyım :alkis: çünkü beşinci kere değiştiren birini tanıyorum.

Geri