easytr' Alıntı:
iki yüzlü olan sensin asıl.istanbuldaki arkadaşların pendik buluşmasını sağlayan eğitim bir sendir. o zaman bu buluşmayı sağlayan ali yalçın şuan ebs basın yayın sekreteridir. boş boş sallamayın adamlara.
iki yüzlü olan yine sensin, sendikaya üyemisin. şubeni, genel merkezi bu konuda beklentilerin olduğundan aradınmı ?forumda sendikayla ilgili bir konu açıldığında herkes eğitim birsene sallar, adamlar yetki alır onlara sallarsınız. herşeyi eleştirirsiniz. o halde anlaşılan bt öğretmenlerinden ebs üyesi olan yok, öyle ya herkes eleştiriyor. bt öğretmeni üyesi yoksa üyelerinden de böyle bir talep gitmeyeceğine göre daha bundan daha doğal bişey olamaz. niye gocunduğunuzu anlamadım. diğer sendikaların göstermelik açıklamaları eğer girişimse bu girişimlerden sonuç çıktığı zamanlarıda görürüz inşallah.
niye o kadar çırpınıyorsun ,asıl iki yüzlü sensin diyorsun. Çünkü ben görüşmenin içeriğine baktım bizim ile ilgili bir karar konuşma yok.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANADOLU LSESİNE GEÇMEK İÇİN YATIRILAN 80 LİRADAN DAHA MI ÖNEMSİZ.
BEN EĞİTİM BİRSENE ÜYE İDİM 2 AYA KADAR. EK ÖDEMEDEN TUTUNDA , BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNE VE ÖĞRETMENLERİN ÖZLÜK HAKLARINA KADAR ÇOK SAÇMA İŞLER YAPILMASINA MÜSADE EDİYOR.
SESİNİ ÇIKARMIYOR EBS.
TERECİYE TERE SATMA BU DURUMA GELMEMİZİN EN BÜYÜK SEBEBİ EBS DİR.