Eğitim Teknolojileri Fuarı

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eket_003.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı desteği

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı belirli genel müdürlük ve ilgili daire başkanlıkları, EKET 2010 Fuarı'nda 'örnek okul' sunumu için yeralacaktır.

Konuyla ilgili olarak MEB banaklık birimleriyle Ankara ve İstanbul'da toplantılar düzenlenmiş ve seminerlerden stand alanındaki etkinliklere kadar fuar çalışmaları ele alınmıştır.

EKET 2010 Fuarı'ndaki MEB stand alanında katılım yapacak olan kurumlar şunlardır:

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü Mesleki Eğitim Merkezleri
Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezleri
Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü
Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü
Eğitim Araç ve Donatım Dairesi Başkanlığı
Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı
Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü
Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü
Yayımlar Dairesi Başkanlığı
Yatırım Tesisler Daire Başkanlığı

Fuar Alanı

muze_kroki.jpg

Ziyaretçi Profili
Eğitim ve Öğretim kurumları işletme sorumluları

Eğitim sektörü girişimci ve yatırımcıları

Anaokulu, ilköğretim, lise, kurs ve dershane satınalma yetkilileri

Okul-Aile Birliği yetkilileri

Milli Eğitim Bakanlığı protokolü (yurt çapında)

Üniversite satınalma birimleri

Mimar ve iç mimarlar

Katılım Kategorileri ve Katılımcı Profili

Eğitim teknolojileri

Elektronik sunum sistemleri

Okul öncesi eğitim araçları

Eğitim mobilyaları

Eğitim Materyalleri

Eğitim yayınları

Okul kıyafetleri

Ofis ve kırtasiye ürünleri

Bando merasim malzemeleri

Eğitim-Öğretim yazılımları

Bilgisayar ve çevre birimleri

Servis ve catering hizmetleri

davetiye_baslik.gif

http://www.turkegitimrehberi.com/davetiye.php

http://www.eketfuari.com/

hocam bu fuara öğrencileri gezdirmek için götürebilirmiyiz.Davetiye kısmını tam anlamadım. Hem bilişim haftası etkinliği olur

Askeriyeyle alakadar bişeymi bu? öyleyse sıkıntılı bi iş.. her ziyaretçiyi almayabilirler..
kaldıki ziyaretçi profilinde öğretmen + öğrenci niye yok? :| üst düzey yöneticiler için yapılmış bi çalışma...bizim faydalanamayacağımız kibarca seçilmiş profilde belirtilmiş zaten :)

Değerli eğitimcilerimiz, fuar teleşından fuar çalışmamız ile ilgili açılan konuları takip etmeyi unuttuk sosyal paylaşım sitelerinin bu tür konulara yer vermesine çok mutlu oluyoruz. Yapılan yorumlara bakınca güzel bir çalışma yaptığımızı ve eğitimcilerimizin bu tür çalışmaları takip etmek istediklerini teyid etmiş olduk.

Fuarın özüne gelince tamamen Eğitimcilerimizi bilgilendirmeyi amaçlayan bir etkinlik seminerlerle daha fazla bilgilendirmek ve çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında daha verimli neler olabilirin cevabını vermeye çalıştık.

ziyaretçi konusuna gelince Fuarımız eğitimin içinde olan herkese açık Okul müdüründen Öğretmenine dershaneden - yurtlara, anaokulundan - üniversiteye kapsama alanı geniş bir fuar hedefliyoruz. Sadece öğrencilerin fuara gelmesi onlar adına çok faydalı olmayabilir, gelmesinler diye söylemiyorum sonuçta orası bir müze gelince gezmiş olurlar ama fuar eğitimciler için ve eğitim metaryelleri konusunda.

fuar hakkında almak istediğiniz her türlü soru için bana ulaşabilirsiniz.

Selçuk ÇETİN
reklam@turkegitimrehberi.com
0212-2806025

BBNET
Geri