Eğitimcilerin geliyorum diyen cinneti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sasotu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sasotu

Site Gezgini
Öğrencideki bu serbestlik, öğretmendeki bu çaresizlik devam ettikçe, öğrenciyi zaptetmeyle ilgili öğretmenin elindeki argümanlar birer birer ortadan kaldırıldıkça cinnet kaçınılmaz. Söylemedi demeyin.

bence de
bizim okulda önce baş muavine , sonra müdüre alenen öğrenci küfür etti ve hiç bişi olmadı
öğrenciler okula devam ediyor.

Öğrencilerin öğretmenlerine karşi takındıkları lakayıt ve son derece terbiyesiz davranışları video paylaşım sitelerinden izlemişsinizdir. Bana göre disiplin yönetmeliği acilen gözden geçirilmelidir.

Yeni atanan ve ya görevlendirilen idarecilerimiz bu duruma eminim çare bulur ve gençliğin eğitimine olumlu katkıda bulunurlar.
Nasıl olsa MEB idari kadroları baştan aşağı yenilendi.
Boşverin. Dersi anlatın.Laf atana mööleyene, kurbağa yada maymun sesi çıkartana höt demeyin.Yoksa müfettişle çay içersiniz.
Öğrenciyi Yollayın tam donanımlı psikolojik danışmana yada idareciye o halleder.

allahtan 5-6 ların dersine giriyoruz. bu sene 8 lerin dersine girseydim o cinneti çoktan geçirmiştim

öğretmenler cinnet sınırını çoktan aştı... yukarıdakiler aşağıya bir bakıverseler görecekler de... bakan gözler algıda seçici olunca öğrenci gözü ile bakıyor, ne zaman ki eğitim sistemine devlet gözü ile bakarlar o zaman görürler eğitim sisteminin eksiklerini.

COBOL hocam
siz özel okul veya Fen lisesinde mi çalışıyorsunuz?
merak ettim de.
:)

Seredar hocam
eğitimi de paralele bağladınız ya.
PES Doğrusu . . .

:puhaha:

Geri