Eğitimde FATİH Projesi(Teknoloji Kullanımı) Kursu-2012000073

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bu kurs abaşvuru yapıpta onaylanan var mı acaba ?* Ben başvurdumda ilgili birim son onay tarihi 15.03.2012 ama bende hala ne onay ne red var :) sizde durum nasıl acaba başvuranlar ??

Eğiticileri alcaklarmış galiba öncelikli olarak benimkide onaylanmadı

Bu ne iş bu ne lahana turşusu o zaman kardeşim yazmasın bilişim teknolojiler ve okul formatör öğretmenleri diye. Yokmu bunları düşünecek kadar zeka bunlarda ya :)

Bu kursa ikinci pilot bölge okullarındaki bilgisayar formatörleri gönderilecekmiş. Bu durumda benim de gitmem gerekiyormuş. Görev yerim Bartın....

benim başvurumu reddettiler nede : pilot bölgeden katılacakları kendileri belirleyecekmiş... istedik almadılar :D

Eğitimde teknoloji kullanımı konulu bir kursa gitmiştim 10 yıl kadar önce :) O sayılır mı acep :) ?

arkadaşlar beni Antalya il formatörü aradı. kumluca ilçesi için sizi 11-15 haziran tarihlerinde yalovada yapılacak kursa göndermek istiyoruz dediler. gitmek istiyor musunuz diye sordu bende evet dedim. kursa katılacakları kendileri seçiyor galiba

Geritekteki arkadaşlar, madem herkesi almıyorsunuz, pilot bölgedekileri seçiyorsunuz, ne demeye hizmetiçi modülüne soktunuz bu kursu...

maskin63' Alıntı:
arkadaşlar beni Antalya il formatörü aradı. kumluca ilçesi için sizi 11-15 haziran tarihlerinde yalovada yapılacak kursa göndermek istiyoruz dediler. gitmek istiyor musunuz diye sordu bende evet dedim. kursa katılacakları kendileri seçiyor galiba

aynısı bana oldu hocam sakarya il kordinatoru aradı hocam gitmek istermisiniz dedi ben de olur dedim 17 temmuzda Akçakocadayım

bayram840' Alıntı:
maskin63' Alıntı:

aynısı bana oldu hocam sakarya il kordinatoru aradı hocam gitmek istermisiniz dedi ben de olur dedim 17 temmuzda Akçakocadayım

kardeş Akçakoca'daki temmuz değil eylül olması lazım. beni de aradılar ben daha önceden 10 u ile 17 sinde olan kurslara başvurmuştum, 10 da Akçakoca da olana gitmek istediği söyledim tamam dediler. hayırlısı bakalım...

Ya arkadaş başvuruyoruz başvuruyoruz reddediliyor. Madem katılacakları siz seçecektiniz ne demeye o listeye koydunuz kursları...

Öğretmenlere açılacak olan fatih projesi kullanım kurslarının ücretlerini formatörlere ödeyecekler mi bazı arkadaşlar ödenmeyecek falan diyor.

misskinn' Alıntı:
bayram840' Alıntı:
maskin63' Alıntı:

kardeş Akçakoca'daki temmuz değil eylül olması lazım. beni de aradılar ben daha önceden 10 u ile 17 sinde olan kurslara başvurmuştum, 10 da Akçakoca da olana gitmek istediği söyledim tamam dediler. hayırlısı bakalım...

hocam dogru dıyorsun 17 eylüle yazdı benide..

arkadaşlar ben şu an yalovadaki seminerdeyim.
1. bu seminer eğiticilere değil veya bizde hiç yok. başvurular resen alınacak çünkü il kontenjanları var ona göre belirlendi seminer alacaklar.
2. evet her türlü masrafı cebimizden peşin ödedik ama kurs yöneticisinin söylediğine kadar haftaya cumaya kadar tüm ödediklerimizi, yollukları ve yevmiyeler hesabımıza yatacakmış

i_ersen' Alıntı:
1. bu seminer eğiticilere değil veya bizde hiç yok. başvurular resen alınacak çünkü il kontenjanları var ona göre belirlendi seminer alacaklar.
2. evet her türlü masrafı cebimizden peşin ödedik ama kurs yöneticisinin söylediğine kadar haftaya cumaya kadar tüm ödediklerimizi, yollukları ve yevmiyeler hesabımıza yatacakmış

hocam orada durum ortam nasıl birde onu aanlatırmısın.
denize girebiliyormuyuz
kılık kıyafet nasıl
ulaşım felan.

bayram840' Alıntı:
i_ersen' Alıntı:

denize girebiliyormuyuz
kılık kıyafet nasıl
ulaşım felan.

hocam kurs bitmediimi bizi bilgilendirmedin..

bayram840' Alıntı:
bayram840' Alıntı:
i_ersen' Alıntı:

denize girebiliyormuyuz
kılık kıyafet nasıl
ulaşım felan.

hocam ortam çok güzel haziran başında bu kursu aldık.
1. kıyafet sorunu çok absür olmadığınız takdirde tişört ve pantolon giyebiliyorsunuz.
2. denize sıfır olmasına rağmen sahili tam anlamıyla yok, yüzmek isteyenler ( haziran başında) deniz analasıyla ve yosunlarla dans ediyordu :)
3. ulaşım tam bir facia; elinizden gelirse 2-3 arkadaş bir olup arabası olan bi arkadaşla gitmenizi tavsiye ederimm

Bugün mebbise baktım bana da Resen çıkmış... :(
Gerçekten anlamak zor şey :?:
Seçersin Çıkmaz...
Seçmezsin Çıkar...

formator2006' Alıntı:
bayram840' Alıntı:
bayram840' Alıntı:
i_ersen' Alıntı:

denize girebiliyormuyuz
kılık kıyafet nasıl
ulaşım felan.

hocam ortam çok güzel haziran başında bu kursu aldık.
1. kıyafet sorunu çok absür olmadığınız takdirde tişört ve pantolon giyebiliyorsunuz.
2. denize sıfır olmasına rağmen sahili tam anlamıyla yok, yüzmek isteyenler ( haziran başında) deniz analasıyla ve yosunlarla dans ediyordu :)
3. ulaşım tam bir facia; elinizden gelirse 2-3 arkadaş bir olup arabası olan bi arkadaşla gitmenizi tavsiye ederimm

hocam saolasın. İyi tatiler

Geri