Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hulya08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hulya08

Aktif Üye
Arkadaşlar Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursuna başvuracakların nitelikleri olarak; Eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri, okul bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri yazıyor. 6 aylık görevlendirmeyle okul bilişim teknolojileri formatör öğretmeni olanlar bu kriter içinde sayılıyorlar mı?

hulya08' Alıntı:
Arkadaşlar Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursuna başvuracakların nitelikleri olarak; Eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri, okul bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri yazıyor. 6 aylık görevlendirmeyle okul bilişim teknolojileri formatör öğretmeni olanlar bu kriter içinde sayılıyorlar mı?

Okul BT Formatör öğretmenin başka bir şekli yok ki hocam zaten.

sayılrı hocam "okul bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri" ifadesi bizi kapsıyor

Bilmiyorum ki hocam ilgili birim benim kurs başvuruma cevap vermemişte son onay tarihi de geçmiş. düşündüm acaba ben görvelendirmeyim diye mi böyle oldu.

Ben bursa da çalışan bir öğretmen olarak bakanlıkta bu kursu alabilirmiyim arkadaşlar? Çünkü Bursa da bu kurs yok.

Bursada mahalli olarak bu kurs açılmışsa alabilrsiniz. Fakat açılmamışsa merkezi olarak açılan yerlere başvurabilisiniz. Merkezi olarak açılan iller arasında bursa yok. Genelde Ankara var

geçen çarşamba okuluma gelen eğitici formatörün sözlerini size aktarayım. fatihde teknoloji kullanımı kursu çalışmalarını başlattık kişilerin isimlerini de aldık hatta kursu ben verecektim ancak donanım alt yapıısı yetişmediği için tüm kursları dondurduk bir nevi askıya aldık.eğitek yapmayın dedi. şeklinde bir cümle kurdu.belki o yüzden onaylanmamıştır bazı arkadaşların

vaaay be atamasınlar bizi başka branş formatörlere de versinler bu kursu :p onları alsınlar fatih projesine. neyse konuyla alakasız yorum oldu kusura bakmayın. branşı bt olanlar alınmasın...

hulya08' Alıntı:
Bilmiyorum ki hocam ilgili birim benim kurs başvuruma cevap vermemişte son onay tarihi de geçmiş. düşündüm acaba ben görvelendirmeyim diye mi böyle oldu.

Branşınız bilişim teknoloileri olmadığı için böyle bir tereddüt içindesiniz sanırım.

dijitalyerli' Alıntı:
vaaay be atamasınlar bizi başka branş formatörlere de versinler bu kursu :p onları alsınlar fatih projesine. neyse konuyla alakasız yorum oldu kusura bakmayın. branşı bt olanlar alınmasın...

:+1:

dijitalyerli' Alıntı:
atamazlar tabii anca görevlendirirler..

Beklentiniz ne bu kurstan arkadaşlarım Öğretmen eğitmeni olarak bu hevesinize hayran olmakla beraber ne beklediğinizi merak ettim.
:)

ist_koord' Alıntı:
Beklentiniz ne bu kurstan arkadaşlarım Öğretmen eğitmeni olarak bu hevesinize hayran olmakla beraber ne beklediğinizi merak ettim.
:)
akıllı tahtayı görmeye gidecekler galiba.

Geri