Eğitimde Teknoloji Kullanımı Proje Yarışması - 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan badem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

badem46

Site Gezgini
Arkadaşlar bu yarışma için proje hazırlayan oldumu? Geçen gün bizi milli eğitim müdürü topladı. Bizim ilçeden bu yarışmaya katılan hiç kimse yokmuş güzel bir fırça attı ve salı gününe kadar 50 proje istiyorum sizden dedi. 90 kişiyiz. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor hiçbir fikrim yok öğrenci projesimi bu öğretmen projesimi? buyrun adres: http://ogretmenprogrami.meb.gov.tr/

Bize de söylediler ben hazırlamıyorum :P
Okulda boş boş oturmaktan proje hazırlamaya fırsat bulamıyorum :puhaha:

NOT: Proje gitmeyen il ve ilçelerdeki Milli eğitim Müdürlerini Bakanlık çok güzel fırçalıyor arkadaşlar. Canınızı sıkmayın.

Valla hocam böyle projelere katılmayı severim ama anlamadığım ve yeterli olmadığım yerler olduğunu düşünüyorum. birde zaman kısıtlı salı gününe kadar. çarşamba günüde müdürümüz bizi fırçalar.

ben intel eğitimi almamıştım, proje için intel eğitim alma şartı varmış. ilginç!

Bu belirsizlikte benden hiç bir performans beklemesinler.. Pazartesi okula gidecem ama norm fazlasıyım . Dersim yok.. Ne yapaacağım.. Maddi manevi mağdururiyetimi kim gidereecek..

adamlar oturdukları yerden ahkam kesiyorlar. Adamın hem huzueu bozuyorlar emkmeğiyle oynuyorlar sonra çalış proje hazırla oldu enflasyonu düşürelim, fenerbahçeyi şampiyon yapalım, ... :x vs.

omd' Alıntı:
ben intel eğitimi almamıştım, proje için intel eğitim alma şartı varmış. ilginç!

tabi intel iki haftada ole bi eğitim veryoki diğer öğretmenlerin hazırladığı projeler ytersiz kalacaktır kesinn..

BBNET
Geri