Eğitminlere tablet

Kodla Büyü

yağmurtan

Aktif Üye
Pilot uygulamalarda Fatih projesi eğitmenlerine tablet verilecek mi? (Okullarda görevli fatih proesi eğitmenlerine)

Dağıtılan tabletlerin yüzünü bile görmedik daha.

tam sorunuzu anlayamadım ama. okullarda görevli fatih projesi eğitmeni gibi bir ifade yok, eğer fatih eğitmeniyseniz sanırım bazı illerde dağıtılmış tablet hepsi de olabilir. ama eğer fatih projesi olan bir okula bilişim teknolojileri rehberi olarak görevlendirildiyseniz kadronuz orda değilse tablet verilmez. okulun kadrolu öğretmenlerine veriliyor.

Hocam okulda Bt rehber olup da aldığı eğitmen eğitimi ile fatih projesi eğitmeni olunabiliyor. Bu kişiler ilçelerindeki fatih okullarında 30 saatlik kurs açabiliyorlar. Bu durumda olan öğretmenlere tablet verilmedi. Tabletler hakkında hiçbir fikrimiz yok. En azından bu eğitimleri verenlere önceden tedarik edilmesi gerekiyor. (seminerlerde eğitmenlere de verilebileceği ile ilgili bir görüş olduğu söylenmişti. Şimdilik ses yok)

Ankara da eğitimde istifa eden hocalarımız bizlere yani fatih eğitmenlerine tablet verilmesi için uğraştıklarını söylemişlerdi. şuan için sadece eğitici formatörlerde var. ankarada bulunan hocalarımızda istifa ettikleri için bence şuan bizlere bir süre daha tablet verilmez. :-1:

ben görevlendirme çalışıyorum,beden eğitim hocasında bile var ama bende yok:( Okulda tek bende yok..

kadrolu öğretmenlerin sayısına göre verildiği için hocam görevlendirmeler sayılmıyor.

Geri