eğtim portalı geliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sisss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
durumla alakalı eğitek e mail atmıştım işte cevabı

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan bu çalışmanın son aşamasına gelinmiştir. Genelge halinde tüm illere gönderilecektir.

Eğitim Portalı Şube müd. Mustafa İlkhan bu çalışmanın sorumlusu olup detaylı bilgi için istediğiniz zaman başvurabilirsiniz.

geçenlerde bi arkadaş diyordu burda portal mı ne hazırlanıyor diye onu teyit etmiş oldu bi bakıma

Mustafa İlkhan'ın numarası yok mu? Bu kadar öğretmeniz birimiz arayıp adam gibi soralım. ??

Kendisi Eğitim Portalı Şubesi Şube Müdürü
0312 296 95 38
mustafailkhan@meb.gov.tr

Var mı ben arayacağım diyen? Ben bir mail göndereceğim önce. Cevap alamazsam arayacağım.

Gerçi genelge yayınlanmadan halen bilgi vereceklerini sanmıyorum.

Ne işe yarayacakmış bu portal. Şu Hizmet içi eğitimlerin uzak eğitimle verilmesi mevzuu mu?

eba.meb.gov.tr sorumlusu anladığım kadarı ile Mustafa İlkhan.

Bir de ben mail gönderdim.

Merhaba arkadaşlar. Bugün ben Mustafa Beyi aradım. Ancak ekleme fırsatım oldu. Buradan verilen numarası yanlışmış arkadaşlar. Kendisine 0 312 296 94 27 bu numaradan ulaştım. Kendisiyle oldukça samimi ve bizi yakından ilgilendiren konulardan konuştuk. Söylediklerini size aynen aktarmam gerekirse “Size gayrı resmi bir açıklama yapabilirim. Formatör öğretmenler, eğiticiler, BT öğretmenleri ve BT dersini kapsayacak şekilde bir ön çalışmamız mevcut ama bildiğiniz gibi şu an bir yönetim yapılanması var, bu yapılanma sürecinden sonra bir çok durum da netleşecektir, biz gerekli mercilere çözüm önerilerimizi sunduk.” şeklinde bir açıklama yaptı bana.
Üzerinde çalıştıkları Eğitim Bilişim Ağı'ndan da konuştuk ama konuşmamızda ilk paragraftaki konulara vurgu yaptı. Portalın başında birisi olarak BT konusuyla da özel olarak ilgilenmek istemişler.Kendisi formator kökenli ve ekip arkadaşları da formatör kökenli arkadaşlar olduğu için bu konuda göreve talip olmuşlar.
İlerleyen günlerde sanırım bizimle ilgili bir takım çalışmalar sonlanacaktır. Umarım MEB teşkilat yapısının değişmesi bu yapılan çalışmaları aksatmaz.

aynı açıklama bana da geldi

Merhaba ,
Size gayrı resmi bir açıklama yapabilirim. Formatör öğretmenler, eğiticiler ve BT öğretmenleri ve BT dersini kapsayacak şekilde bir ön çalışmamız mevcut ama bildiğiniz gibi şu an bir yönetim yapılanması var, bu yapılanma sürecinden sonra bir çok durum da netleşecektir, biz gerekli mercilere çözüm önerilerimizi sunduk.

Mustafa İLKHAN
Eğitim Portalı Şube Müdürü
EĞİTEK/MEB

hayırlı olsun !
mebde tamamlanan ya da başarıya ulaşan bi proje görmedim bundan da bi beklentim yok birileri doyunca ya yarım bırakılacaktır ya da bitirilecektir.

Geri