EŞ DURUMUY İLGİLİ MUALLAKTA OLAN BİR DURUMUM VAR !

Kodla Büyü

tekinergun80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MERHABA ARKADAŞLAR

İL DIŞI TAYİN İSTEYECEĞİM. TAYİNİM ÇIKARSA EŞİM ÖZÜR DURUMUNDAN (sınıf öğretmeni olarak) İSTEYECEK. BURAYA KADAR SORUN YOK FAKAT EŞİMİN TAYİNİ ÇIKMAZSA O ZAMAN SIKINTI YAŞAYACAĞIM GİBİ GELİYOR. ŞÖYLE Kİ...

Özür grubu atamalarına kadar tekrar bir il içi tayini açılacak. Benim kadrom bu durumda boş kalacak mı( Buna okul mu yoksa MEBBİS mi karar verecek ?) Ayrıca eş durumu tayini çıkmaması ihtimali çok düşündürüyor beni...

Siz benim durumumda olsanız ne yapardınız?

hocam mantıken ilişik kestikten sonra olması lazım. Ama okulumda il içi tayini giden arkadaşın kadrosu kontenjan meb.de daha ark. ilişik kesmeden 1 ihtiyaç olarak gözüküyordu.

Özür durumuna bütün boş okulları açıyorlar hiç sıkıntı çıkmaz. Norm varsa iş tamamdır.

hocam ben de bir soru sorayım... ben il dısı istesem eşim istemese sonra eş durumundan il dısı istese nasıl olur?

aynı illeri yazmak zorundamıyız. yada ikimizde il dısı istemek zorundamıyız. yada ben merkez istesem eşim ilçe istese sonra il içi eş durumundan merkeze gelebilirmi il içiç eş durumu ne zaman yapılır bilgisi olan varmı... ne zor sey bu karar vermek..Allah sonumuzu hayır eylesin..hayırlısı ise herkezin gönlüne göre versin...

Sizin istediğiniz yerde eşiniz için de norm açıldıysa istemek zorundasınız.. Açılmadıysa değilsiniz.. Bizim de durum böyleydi baya bi araştırdık ve %75 bu sonuca ulaştık:)

Geri