Eş Özrü İle İlgi Soru !

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
S.A arkadaşlar,

Ben Elazığ Maden ilçesinde çalışıyorum, eşimde Maden İlçesi Gezin Beldesinde çalışıyor,

Ben başvuru istediğimde "Eşinizle aynı ilçede çalıştığınız için tayin isteyemezsiniz" diyor

Ancak klavuzda aynı ilçenin beldesine tayin istenebilir deniyor, milli eğitimi aradım Şube Müdürümüz sorun var düzelir, düzelmese yarın halledelim dedi ancak benim aklıma şu takılıyor

Benim okulun kodu "729252" eşiminki ise "729413 , burdaki kod başlangıçları 729 olduğu için her ikisinde de sorun olur mu? Aynı ilçe gibi düşünüyor olabilir mi bunlar? Lakin tebliğler dergisinde benim okul ilçe, eşimin okulu belde olarak geçiyor

başvuru sayfasında eşinin görev yeri eski okul adı altında atandığı yer yeni okulun adı yazıyor bu şekilde başvuru yapsak sıkıntı olur mu

klavuzda istenebilir deniyorsa isteyebilirsiniz. durum düzelmezse şube müdürünüzle görüşün.

piyade' Alıntı:
başvuru sayfasında eşinin görev yeri eski okul adı altında atandığı yer yeni okulun adı yazıyor bu şekilde başvuru yapsak sıkıntı olur mu
bende bu şekilde başvurumu kaydettim. sanırım bi sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar bende hala "Eşiniz ile aynı ilçede görev yaptığınız için başvuru yapamazsınız." diyor,

Saolsun ilçe şube müdürü Elazığ' ı baya aradı, dünden beri en sonunda beyefendi hazretleri kendisi bakanlığı arasın deyip bana büyül lütufta bulundular, ve 2 günümü yediler :verymad:

ben şimdi hangi noyu arayacam veya mail atınca hemen ilgilenirler mi? Kendilerinin yapmakla yükümlü oldukları işi 2 gün sonunda sen ara diyebilen zeki insanlara teşekkürler :verymad:

enginozdil' Alıntı:
klavuzda istenebilir deniyorsa isteyebilirsiniz. durum düzelmezse şube müdürünüzle görüşün.

piyade' Alıntı:
bende bu şekilde başvurumu kaydettim. sanırım bi sıkıntı olmaz.

Aynı şekilde kaydettim arkadaşlar bende, umarım olmaz

Geri