Eş özründen Hatay'a atanamadım. :/

Kodla Büyü

fairy41

Site Gezgini
Eş özründen Şubat ayında atamam ola-madı. Dava açtık bekliyoruz bakalım ne olacak? Hatay'da BT öğretmeni olarak çalışan ücretli öğretmen isimi gerekiyordu. Fakat bulamadım. :( Allah kimseyi bu çaresiz duruma düşürmesin. Görünen şu ki: Eş özründen benim düştüğüm bu duruma daha düşecek birçok BT öğretmeni var...

ben de bu yaz Hatay'a eş özründen tayin isteyeceğim ama hiç ümitli değildim. sizin durumunuzu görünce ümitsizliğim iyice arttı maalesef. Umarım en kısa sürede kavuşuruz sevdiklerimize...

Bende bizim aileye anlatamıyom hataya daha doğrusu iskenderuna gelmem artık hayal gibi bir şey diye.. :>) İnanmıyorlar. :D Allah eşlerinize kavuştursun en kısa zamanda..

Acaba İstanbul da durumlar nasıl. Eşimin şirketi bu sene İstanbul'da bir şirketle birleşti. İstanbul a gitmeyi hiç istemiyorum:( Ama eninnde sonunda tayin istemem lazım.

Allah yardımcınız olsun hocam gerçi hepimiz aynı durumdayız tayinlerimiz çıkmıyor çünkü her yer kapalı her yerde norm fazlası var ne olacak sonumuz bilmiyorum

arkadaslar ben antakyada gorev yapiyorum. maalesef hatay genelinde bos okul yok gibi birsey. norm fazlasi atamada hatay genelinde 20 okul bostu ama fazlalik 40 kisiydi :(

ildışına kaldık diyecem ama onda da boş okul olmayacaktır, nasıl gidecez hataya!

leventgenc' Alıntı:
ben de bu yaz Hatay'a eş özründen tayin isteyeceğim ama hiç ümitli değildim. sizin durumunuzu görünce ümitsizliğim iyice arttı maalesef. Umarım en kısa sürede kavuşuruz sevdiklerimize...
amin hocam...fakat Hatay çok zor görünüyor. sizin puanınız kaç?

hamuş' Alıntı:
Allah yardımcınız olsun hocam gerçi hepimiz aynı durumdayız tayinlerimiz çıkmıyor çünkü her yer kapalı her yerde norm fazlası var ne olacak sonumuz bilmiyorum
Büyükşehirler için durum daha iç açıcı...kontenjanları var... fakat ist. gibi büyükşehirlerde de ilçeler biririnden çok uzak olabliryor. bu durumda o ile gidilse bile il içi tekrar tayin istemek gerekiyor.

dua edin bende eş durumundan adanaya gidebileyim yer açılsın sizde eş durumundan hataya gelin
işin özü herke eşine kavuşsun
açık olmazsa geçen seneki gibi alan değişikli falan tanısalar hepine razıyım

Böyle başlıkları gördükçe telaşlanıyorum. Seneye ardahana gitmem lazım. Yazın ildışında açık vardı. Acaba seneyede olur mu yoksa dolarmı kadrolar?

hamuş' Alıntı:
sağolun hocam. BT ile ilgili sorunlar herkesi etkilemeye başladı. geçici görevlendirmeyle geçici olarak çözülen ek ders mağduriyeti ve geçici olarak normu kurtarma, maalesef norm fazlalığını ve il dışı-içi atamalarındaki mağduriyeti gideremedi. BT labı olan okullar ne olacak, normu olmayınca çürümeye mi bırakılacak? zaten müdürler bilgisayarları sınıflara vermek için can atıyorlardı. onlara da bahane olur. yarın birgün norm düzenlememiz yeniden yapılsa bile bu sefer lablar darmadağın olacak.

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
dua edin bende eş durumundan adanaya gidebileyim yer açılsın sizde eş durumundan hataya gelin
işin özü herke eşine kavuşsun
açık olmazsa geçen seneki gibi alan değişikli falan tanısalar hepine razıyım[/quote

Allah tüm aileleri kavuştursun. çok zor, hele de çocuğunuz varsa daha da zor..hem maddden hem de manen.

ben alan değişikliği istemem hocam. ben bu alan için eğitim gördüm. başka alan bana keyif vermez. ayrıca BT değerli ve gerekli bir derstir her ne kadar gereksizmiş gibi gösterilse ve net sörfçülerine bilgisayar uzmanı-ymış gibi davranılsa da... eşim üniv.de çocukarın ofis programlarına dair birçok şeyii bilmediklerini, benim 5. sınıflara öğrettiğim sayfa ayarlarını bile değiştieremediklerini anlattı. durumun vahametini bu çocuklar kpps yi kazanıp bilgisayarı sadece facebok ve twitter için kullandıkları zaman görecekler.

edersoy' Alıntı:
Böyle başlıkları gördükçe telaşlanıyorum. Seneye ardahana gitmem lazım. Yazın ildışında açık vardı. Acaba seneyede olur mu yoksa dolarmı kadrolar?

Bu durumu il mem i arayıp az çok da olsa bir fikir edinebilir buna göre bir plan yapabilirisiniz hocam.

BesSTy' Alıntı:
Bende bizim aileye anlatamıyom hataya daha doğrusu iskenderuna gelmem artık hayal gibi bir şey diye.. :>) İnanmıyorlar. :D Allah eşlerinize kavuştursun en kısa zamanda..
bende iskenderunluyum.oralar hayal.gelen gitmez çünkü istayım o yüzden

Geri