Eş Durumdan Gidememe İhtimalim Var mı?

Kodla Büyü

hasanerenn

Site Gezgini
Selamlar,

Eşim sağlık mazereti ile farklı bir ile geçecek. Ben de onun peşinden eş durumu yapmak istiyorum. Ancak bizim bölümün normu malum her yerde fazlalık var. Eşimin yanına gidememe durumum olur mu? En kötü durumda il emrindemi olurum?

Selamlar,

Eşim sağlık mazereti ile farklı bir ile geçecek. Ben de onun peşinden eş durumu yapmak istiyorum. Ancak bizim bölümün normu malum her yerde fazlalık var. Eşimin yanına gidememe durumum olur mu? En kötü durumda il emrindemi olurum?
İl emri hersene verilmiyor, gidemem ihtimali de gideceğiniz ilin popüleritesine göre değişir. İstanbul a kesin gidersin ama Eskişehir Muğla Çanakkale gibi yerlere imkansıza yakın. Öğretmenlerin yarıya yakını norm fazlası bu sehirlerde

Selamlar,

eş agustosta sağlık mazereti yaparsa siz şubatta eş durumu yaparsınız şubatta il emri vermiyorlar bir sonraki sene ağustosta eş durumu yaparsanız il emri verirler. (il emri kesin değil her sene ağustos eş durumundan sonra açıklanır)

İl içi sıra tayin uygulaması gelmesi ile tayin isteyebilecek okul varsa, sayısı çok az ya da kimsenin pek tercih etmeyeceği yerler olabilir.

eş agustosta sağlık mazereti yaparsa siz şubatta eş durumu yaparsınız şubatta il emri vermiyorlar bir sonraki sene ağustosta eş durumu yaparsanız il emri verirler. (il emri kesin değil her sene ağustos eş durumundan sonra açıklanır)

Anladım hocam sağ olun. Zaten bizim bölümün fazla olmadığı il yok sanırım, istanbuldayım ben ancak buradada yaşamak istemiyorum. Eşimin antalya seçmesini istiyorum ama gitme ihtimalim 0

Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama il emri olmama ihtimali yükseldi bence. Norm fazlası atamasında ilçeden bölgeye geçmeye çalıştılar o da olmadı.

Doğu görevi affı , il emri uygulamaları, emekliliği kimsenin düşünmemesi gibi durumlardan ötürü kadrosu milli eğitim müdürlüklerinde olan yüzlerce(belki de binlerce) öğretmen var.

BBNET
Geri