eş durumu 2. başvuru

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocalarım 2. başvuruda okul tercihlerini yapıp kaydetmekten başka yapılacak bir işlem var mı?

Bu 2.il içi il dışı olayında özür grubu atamalarını kapsamıyor anladığım kadarıyla güncellenmemiş normla eş durumu seçiyoruz hemen arkasına güncellenmiş normla il dışı il içi bu ne demek şimdi ben anlamadım. :(

Kayra_Bilal' Alıntı:
Bu 2.il içi il dışı olayında özür grubu atamalarını kapsamıyor anladığım kadarıyla güncellenmemiş normla eş durumu seçiyoruz hemen arkasına güncellenmiş normla il dışı il içi bu ne demek şimdi ben anlamadım. :(

Eş durumundan sonra güncelleme yapıldıktan sonra mı il içi ve il dışı açılacak hocam.. şu an muhtemel boşların dışında okul açılır mı ki ??

İl içi ve il dışı aynı anda tayin isteyebilecekmiyiz bilginiz var mı?

Norm güncellemesi olacak mı olmayacak mı belli değil. Müdür yardımcısı sınavıyla atananların yerini boş mu dolu mu gösterecekler belli değil. Devlete geçen okulların normunu gösterecekler mi göstermeyecekler mi belli değil.

Eğer bu saydıklarımı 2.atamada göstereceklerse eş durumu istemek risk olur. Şu işi eş atamasından önce yapmak zor muydu be arkadaş...

Başvurumu mebbisten yaptım ve kurum onaylamış. İlçe mem ve il mem de onay verecek mi? Acil bilgi verirseniz çok iyi olur. Teşekkürler şimdiden

Sadece okul onayi var. Ilce ve il onayi ikinci adim olan okul secme kisminda yok hocam

Geri