Eş durumu için gerekli belgeler.

Kodla Büyü

dijey

Aktif Üye
Arkadaşlar eşlerin her ikisi de öğretmense sisteme yüklenecek belgeler.

1-) Görev yeri belgesi
2-) Aile nüfus belgesi.

başka bişeye gerek varmı??

dijey' Alıntı:
Arkadaşlar eşlerin her ikisi de öğretmense sisteme yüklenecek belgeler.

1-) Görev yeri belgesi
2-) Aile nüfus belgesi.

başka bişeye gerek varmı??

Diğer forumları da takip ediyorum, bence aslında hiçbirine gerekmemeli.

Evli olduğumuza dair bilgi ve ataması gerçekleşen eşin yeni görev yeri bilgisi Mebbis'de zaten yer alıyor.

Sadece kararnameyi gönderdim. Nüfus kayıt örneği falan çıkartmadım.

kılavuzda açık açık yazmış kim çıkarıyor bu belgeleri anlamıyorum insanların kafasını karıstıryorlar eslerden ıkısıde öğretmen ise atama kararnamesi yeterli.....

1. Eşi öğretmen olanlardan hiçbir belge istemiyor.
2. Eşi devlet kurumunda (kamu kurumu asker polis vs.) çalışanlardan görev yeri belgesi ve aile nüfus kayıt örneği.
3. Eşi özel sektörde çalışanlardan görev yeri belgesi, aile nüfus kayıt örneği, son iki yılda en az 360 gün sigortalı olduğunu gösteren belge, çalıştığı iş yerinin faaliyette olduğunu gösteren vergi dairesinden alınmış bir belge.

Arkadaşlar istenilen belgeler bunlar.
Kaynak:
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... 8.2013.pdf

4. sayfada "II- Eş durumu özründen yer değişikliği isteyenlerden:" maddesinde yazılanlar bunlar.

mehmetural' Alıntı:
1. Eşi öğretmen olanlardan hiçbir belge istemiyor.
2. Eşi devlet kurumunda (kamu kurumu asker polis vs.) çalışanlardan görev yeri belgesi ve aile nüfus kayıt örneği.
3. Eşi özel sektörde çalışanlardan görev yeri belgesi, aile nüfus kayıt örneği, son iki yılda en az 360 gün sigortalı olduğunu gösteren belge, çalıştığı iş yerinin faaliyette olduğunu gösteren vergi dairesinden alınmış bir belge.

Arkadaşlar istenilen belgeler bunlar.
Kaynak:
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... 8.2013.pdf

4. sayfada "II- Eş durumu özründen yer değişikliği isteyenlerden:" maddesinde yazılanlar bunlar.

aile nüfus kayıt örneği nerde yazıyor. bilmeden konuşuyonuz

Sert ifadeler kullanmanın lüzumu yok yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bulunduğum ilçede bunları istediler klavuzda da sadece aile nüfus kayıt örneği yazmıyor. Diğerleri isteniyor. Dediğim gibi bulunduğum ilçede aile kayıt örneği de istediler.

Sağlık özründe aile nüfus kayıt örneği var eş özründe klazuva göre yok.

O BELGELERİ BİZMİ YÜKLEYECEZ YOKSA İDARE Mİ. EŞİMDE BENDE ÖĞRETMENİM EŞİM İSTERKEN HİÇBİR BELGE İSTEMEDİ.

İki eş de öğretmense belge istenmiyor. Diğer durumlarda belgeler okula verilir okul inceler taratır ve sisteme yükler...

Geri