Eş durumu il içi km sınırı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar diyelim iki eş aynı il sınırı içerisindeler ama birbirinden çok uzaktalar...
istanbulu örnek alırsak biri beylikdüzünde biri pendikte ise eş durumu tayini istenebiliyor mu? Bunun km sınırı var mı?

hocam her yıl atama kılavuzunda farklılık olabiliyor.istanbulda il içi özür grubu atamalarında km sınırı yok sanırım farklı ilçelerde olması yeterli oluyor.

teşekkürler mr.spermata ve agazi hocam
ama kesin bilgisi nedir yoksa her sene klavuza göre mi değişiyor?
Bu benim için önemli bir soru o yüzden üstüne gidiyorum.

only61' Alıntı:
teşekkürler mr.spermata ve agazi hocam
ama kesin bilgisi nedir yoksa her sene klavuza göre mi değişiyor?
Bu benim için önemli bir soru o yüzden üstüne gidiyorum.
kolayı var hocam 2013 ve 2012 il içi özür grubu atama kılavuzlarını bulup inceleyebilirsiniz ama dikkatli okuyun büyük şehirler için olan kısımlarını

ağustosta aynı ilçede 17 km mesafe ile tayin istedim, çıktı. mesafe değil bakılan, aynı yerleşim birimi olup olmadığı önemli. her iki okulda ilçe merkezindeyse mesela isteyemezsin. ama birisi çok yakın bir köy bile olsa isteyebiliyorsun. bu geçen yılın kılavuzundaydı , yenisinde de öyle olur diye düşünüyorum.

mavisi' Alıntı:
ağustosta aynı ilçede 17 km mesafe ile tayin istedim, çıktı. mesafe değil bakılan, aynı yerleşim birimi olup olmadığı önemli. her iki okulda ilçe merkezindeyse mesela isteyemezsin. ama birisi çok yakın bir köy bile olsa isteyebiliyorsun. bu geçen yılın kılavuzundaydı , yenisinde de öyle olur diye düşünüyorum.
çok teşekkürler hocam aradığım cevabı buldum çok sağol :alkis:

Geri