Eş Durumu ile ilgili bir soru?

Kodla Büyü

pehepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar,

2012 ağustos döneminde eş durumundan il dışı tayinim çıktı 2013 ağustos döneminde de (tayinden 1 yıl sonra)eş durumundan başka bir ile tayin isteme hakkım varmıdır yokmudur? Atama klavuzlarında böyle birşeye rastlamadım ama lütfen bu konuda kesin bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.

Tatın isteyebilirsiniz özürünüzü beyan ettikten sonra sorun yok hatta bu donem bile isteyebilirdiniz.

2012 ağustos döneminde ki klavuzda şöyle bir ibare vardı.

"2011 yılı içerisinde tüm atama çeşitlerine göre atanı p hâlen öğretmen kadrolarında bulunanlardan,
bulunduğu ilde ya da eğitim kurumunda 30 Eylül tarihi itibarıyla en az 1 (bir) yıl süreyle öğretmenlik yapmış olanlar yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir"

bu senede böyle bir ibare olurmu acaba arkadaşlar? zannedersem her özür grubu dönemlerinde böyle bir tarihi baz alıyorlar.. ama bu tarihi erkene çekme gibi bir ihtimal olabilir mi?

Hocam eş durumunda bir yıl diye bişey yok. Beden 2012 ağustosta il dışı eş durumundan konya güneysınıra geldim, eşim merkezde ama. Bu dönemki şubat özür grubunda eş durumu yine isteyebiliyorum, sayfa açıldı ama tabi tercih edebileceğim bi kurum yok :)

seyma' Alıntı:
ukonar' Alıntı:
bulunduğunuz ilde 1 yılı doldurmak zorundasınız hocam. doluyorsa sorun yok

şu anda öyle bi şey yok...

hocam şubat özründe yoktur olabilir çünkü zaten bunu mağdur olanlar için ekstradan yaptılar. ama genelde "bulunduğu ilde ya da eğitim kurumunda 30 Eylül tarihi itibarıyla en az 1 (bir) yıl süreyle öğretmenlik yapmış olanlar yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir" böyle bir ibare geçiyordu en son klavuzda

pehepe' Alıntı:
seyma' Alıntı:
ukonar' Alıntı:

hocam şubat özründe yoktur olabilir çünkü zaten bunu mağdur olanlar için ekstradan yaptılar. ama genelde "bulunduğu ilde ya da eğitim kurumunda 30 Eylül tarihi itibarıyla en az 1 (bir) yıl süreyle öğretmenlik yapmış olanlar yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir" böyle bir ibare geçiyordu en son klavuzda

Hocam o değişti sanırım, 2012 de de öyle bişey yktu.

seyma' Alıntı:
pehepe' Alıntı:
seyma' Alıntı:
ukonar' Alıntı:

hocam 2012 ağustos özür grubu atamaları klavuzunda bu madde vardı.

hocam 2012 şubat özür grubunda tayin isteyip, yer değişikliği yapan, daha sonra da ağustos 2012 de eş durumundan yer değiştiren arkadaşlarım oldu. Bu dönemde bana açıldı sayfa, ama tabi yer yoktu.

pehepe' Alıntı:
seyma' Alıntı:
pehepe' Alıntı:
seyma' Alıntı:
ukonar' Alıntı:

hocam 2012 ağustos özür grubu atamaları klavuzunda bu madde vardı.

şimdiki madde şu şekilde: 5. Öğretmenliğe 2012 yılı içerisinde atananlardan şubat ayının son günü itibarıyla
bulunduğu ilde veya okulda en az 1 (bir) yıl süreyle öğretmenlik yapmış olanlar, özür durumuna
bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir. Açıktan ve kurumlararası yeniden
atananlardan sağlık durumu ile genel ve özel hayatı olumsuz etkileyen nedenlerden dolayı
başvuracaklarda bulunduğu ilde/okulda 1 (bir) yıl süreyle öğretmenlik yapmış olma şartı
aranmayacaktır.

ilk atamayı kapsıyo sadece yani ben öyle anladım.

Geri