Eş durumu onaylandıktan sonraki ekran?

Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eş durumu tüm onaylar bittikten sonra tercih kutucukları mı açılıyor? Onaylandı yazıları gitti sayfadan, yerine alt tarafa tercihleriniz diye bir bölüm geldi. Sizde de böyle mi oldu?

seninkinde yine tercihleriniz diye yazıyormuş, bende onay vermeden önceki hali başvurumu kaydet kısmı hariç geri geldi :D hiçbirşey aktif değil Allahtan onayladığım şekilde kaydettim de sayfayı (ekran çıktısı)

mahmutemre2211' Alıntı:
seninkinde yine tercihleriniz diye yazıyormuş, bende onay vermeden önceki hali başvurumu kaydet kısmı hariç geri geldi :D hiçbirşey aktif değil Allahtan onayladığım şekilde kaydettim de sayfayı (ekran çıktısı)

Hocam ekran görüntüsünde başvurumu kaydet kısmı hariç geri geldi. onun hemen altında da tercihleriniz bölümü geldi ama dediğin gibi aktif değil hiç biri.

acaba bende açık kontenjan yok diye mi tercihler kısmı gelmedi ? Hanımın okula isteyecektim, tek orayı isteyebiliyorum, gerçi 1 norm var ama

E ben de pasif tercihler de yok.Onaylar yok.Özür bilgileri yok.Bunun anlamını zahmet edip kılavuza yazmaları lazımdı veya yazılımsal bir hata mı oluştu acaba?

Ben ilçe ve il onaylarını göremedim. Şu anda ise sistemde eş bilgilerinin olduğu pasif başvuru ekranı var. Onay alamadım daha onaylanacaktır diye düşündüm ama emin değilim.

ornix78' Alıntı:
E ben de pasif tercihler de yok.Onaylar yok.Özür bilgileri yok.Bunun anlamını zahmet edip kılavuza yazmaları lazımdı veya yazılımsal bir hata mı oluştu acaba?
bende de durum sizdeki gibi onayları görmüş müydünüz hocam ben görmemiştim. hala onayda bekliyordur umarım

mahmutemre2211' Alıntı:
acaba bende açık kontenjan yok diye mi tercihler kısmı gelmedi ? Hanımın okula isteyecektim, tek orayı isteyebiliyorum, gerçi 1 norm var ama
Bende de aynı sizin ki gibi hocam. Seçeceğim ilçede 18 boş norm var. Heralde açmamazlık etmezler :D

Sanırım aynı durumdayız. Yerine alt tarafta tercihler bölümü pasif olarak gelmiş.
Kaydetmeden önceki ekran yani iletişim bilgileri gitmiş.
İletişim bilgileri gitsse de okul şifresiyle başvuru onaylananlar bölümünde iletişim bilgileri kayıtlı arkadaşlar... Sanırım panik yapmaya gerek yok eğer hepimizde aynı ise :D

bilgisavar_38' Alıntı:
Sanırım aynı durumdayız. Yerine alt tarafta tercihler bölümü pasif olarak gelmiş.
Kaydetmeden önceki ekran yani iletişim bilgileri gitmiş.
İletişim bilgileri gitsse de okul şifresiyle başvuru onaylananlar bölümünde iletişim bilgileri kayıtlı arkadaşlar... Sanırım panik yapmaya gerek yok eğer hepimizde aynı ise :D
Haklısınız hocam. Ben de okulun şifresiyle girdim her şey normal :D

Geri