http://www.memurlar.net/haber/187630/esnkrblt' Alıntı:Bilgisi olan arkadaşlara bir soru?
Geçen sene 11 eylülde göreve başladım, ancak önümüzdeki eş durumunda tayin isteyebilir miyim yoksa 31 ağustos sonrası olduğu için bir sonrakine mi kalırım? İl dışı aday olduğunuz için yapamazsınız diyor mebbis.
theArcher' Alıntı:forumda bi arkadaş yazmış kafamı karıştırdı.İl dışı tercih yapmayanlar eş durumundan tercih yapamayacak yazmış.Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.Hangi kılavuzda var bu şart.Okumadığım kılavuz kalmadı.
antipc' Alıntı:Arkadaşlar ben de bir çıkmazdayım, bilen yardımcı olursa sevinirim. Eşim öğretmen değil, özel sektörde çalışıyor.
1. İl dışı atamada eşimin bulunduğu ilde farklı bir ilçeye atanacak olursam sonraki eş durumu atamasında eşimin bulunduğu ilçeye atama başvurusunda bulunabiliyor muyum?
2. Ya da yakın bir ile atanırsam sonraki eş durumunu isteyebiliyor muyum?
3. İl dışından atanamazsam sonraki eş durumun isteyebiliyor muyum?
8. maddeyi okudum ama muallakta kaldım.
egemrah' Alıntı:http://www.resmi-gazete.org/rega/milli-egitim-bakanligi-ogretmenlerinin-atama-ve-yer-degistirme-yonetmeligi-2412.htm
Arkadaşlar atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde buna göre bir madde yok.. Fakat kılavuzlarda keyfi maddeler koyabiliyorlar. eğer yine koyarlarsa baskı ile düzelttirilebilir..
theArcher' Alıntı:işimizi garantiye alalım almasına da il dışından açılan yerlerin en yakını 70-80 km mesafede.Eş durumu atamalarını beklemeye karar verdim.Hayırlısı artık.
forumicinforum' Alıntı:antipc' Alıntı:Arkadaşlar ben de bir çıkmazdayım, bilen yardımcı olursa sevinirim. Eşim öğretmen değil, özel sektörde çalışıyor.
1. İl dışı atamada eşimin bulunduğu ilde farklı bir ilçeye atanacak olursam sonraki eş durumu atamasında eşimin bulunduğu ilçeye atama başvurusunda bulunabiliyor muyum?
1.sorunun cevabından emin değilim
2.sadece eşinin bulunduğu ilde açık varsa onu yazacaksınız. başka iller yazmayacaksınız.
3.il dışından atamadğınızda eş durumuyla tayin istenebilir.(en doğal hak)
falloosely' Alıntı:forumicinforum' Alıntı:antipc' Alıntı:Arkadaşlar ben de bir çıkmazdayım, bilen yardımcı olursa sevinirim. Eşim öğretmen değil, özel sektörde çalışıyor.
1.sorunun cevabından emin değilim
2.sadece eşinin bulunduğu ilde açık varsa onu yazacaksınız. başka iller yazmayacaksınız.
3.il dışından atamadğınızda eş durumuyla tayin istenebilir.(en doğal hak)
1. sorunun cevabını bilen arkadaş var mı?