Eş durumu ?????

Kodla Büyü

machado

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba ..Ben bu atama döneminde balıkesir ivrindi ilçesine atandım Merkeze 30 km uzaklıkta bir ilçe,merkezden git gel yapıcam agustosda eş durumu atamasında eşime sadece ivrindi mi açılır yoksa merkez ilçe de açılır mı malum 90 km ibaresinden ötürü.....

hocam geçen yıl ağustosta benım ılcede yer yoktu esıme heryer acıldı sonra şubat atamasında sadece benım oldugum ılce acıldı bu seferde yer olmadıgından tercıh yapılamadı bu yıl umarım hep sı acılırda yırtarız.esşimle uzaklııgmız taş catlasa 30-40 km idi

Hocalarım bir soru da benden. Ben Denizli Honaz a atandım. Eşim eş durumundan isteyecek. Sadece Honaz mı ister yoksa Merkezi de yazabilir mi? (Denizli Büyükşehir oldu bu arada)

Hocam aynı durum bizimde ...Şube müdürüyle de görüştüm net yanıt alamadım büyükşehirlerde durum farklı diyenler de var ...atandığın yer açılcak diyen de var

4 Ağustosta ön başvuru yapılacak.Başvuru sonrası yanınızda eşinizin branşında açık norm varsa ilçeniz yoksa en yakın il yada ilçe açılır.Özü bu hocam

ogretmenokan' Alıntı:
4 Ağustosta ön başvuru yapılacak.Başvuru sonrası yanınızda eşinizin branşında açık norm varsa ilçeniz yoksa en yakın il yada ilçe açılır.Özü bu hocam
Normal şartlarda böyle dediğiniz gibi hocam. Büyükşehirlerde durum farklı mı acaba?

benım durumum şyle arkadaşlar eşim gebze kocaelide çalışıyor. evımızı atasehırde tutmak ıstıyoruz ve ben de ataşehir yazmak istiyorum. tercıhlerde gebzeyı mı tercih etmek zorundayım?

Geri