Eşi Ücretsiz İzine Ayrılan Memura Aile Yardımı

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar arkadaşlar. Eşim ücretsiz izine ayrıldı doğum nedeniyle. Aile yardımı için bugün gittiğime maaşların doğal olarak yapıldığını söylediler. Ancak gelecek ayki maaşta almaya başlarsın dediler. Eşim doğum iznine 8 marttan sonra ayrıldığı için ayrı bir bordro ile bu ayki aile yardımını alabilme şansım var mı ? yoksa sırf maaşlar hesaplandığı için ben bu ay hakkımı kaybettim mi ?

dilekçeyle başvurursun hocam. eşinin bu tarihten itibaren aylıksız izine ayrıldığını ancak mart maaşında aile yardmını alamadığını söylersin. dilekçeye eşinin izne ayrılma tarihini ve mart bordrosunda eklersin. bu şekilde alabilirsin.

Hocam geçmişe dönük alamazsın diye ısrar ediyor ve yapmak istemiyor ilçe mem o yüzden :( sıkıntı

hocam dilekçeniz maaşı alma tarihinden önce ise ödeyecekler ki hali hazırda daha maaşı alma tarihinden öndeyiz. sadece iş yapmak istememelerinden kaynaklıdır. ödemezlerse sendikaya gidin sendika avukatı arasın. tutuşup yaparlar.

Geriye dönük vermiyorlar hocam. Aynı durumu ben de yaşadım, vermediler geriye dönük. uğraşmak istemedim. Paranı da seni de dedim...

öyle saçma şey mi olur ben geçmişe dönük olarak hem eş yardımı hem de çocuk yardımını aldım. hatta çocuk yardımı 2014 den kalan 4 ayı bile aldım. ısrar et hocam hakkın bu senin kesinlikle yapılır. memurun keyfine bırakma ver dilekçeyi görsün. yapılmıyorsa neye göre yapılmıyor cevap versin.

geçmişe dönük alamazsınız diyenler uğraşmak istememişler ya da ödeme emri düzenlemeyi bilmiyorlar

Arkadaşlar teşekkür ederim . Maliye ile de görüştüm alabilirsiniz tekrar bir bordro yaparak dediler. İlçe Mem'e dilekçe yazdım sonucunu bekliyorum. Eğer olursa sonucu buraya yazarım.

Hocam benim eşim mutemet. geriye dönükk çokkk ödeme yapmışlığı var. Bir yanlışlık olması lazım.

Geri