furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 26 Mart 2013 #1 evet hocam , satıcı iptal olmuş bu arada ben de merak ediyorum bu e-baydan alışveriş ne kadar sağlam. sanırım siz tecrübelisiniz?
evet hocam , satıcı iptal olmuş bu arada ben de merak ediyorum bu e-baydan alışveriş ne kadar sağlam. sanırım siz tecrübelisiniz?
furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 26 Mart 2013 #2 yadigartbaykal' Alıntı: furkanhoca' Alıntı: evet hocam , satıcı iptal olmuş bu arada ben de merak ediyorum bu e-baydan alışveriş ne kadar sağlam. sanırım siz tecrübelisiniz? Genişletmek için tıkla ... hayır hocam tecrübeli değilim ilk ve son olacak yüksek ihtimalle Ürünün gelmesini bekleyeceğiz artık Genişletmek için tıkla ... olsun umutsuz olma hocam uygun bi şey bulursam ben de deneyeceğim bakalım
yadigartbaykal' Alıntı: furkanhoca' Alıntı: evet hocam , satıcı iptal olmuş bu arada ben de merak ediyorum bu e-baydan alışveriş ne kadar sağlam. sanırım siz tecrübelisiniz? Genişletmek için tıkla ... hayır hocam tecrübeli değilim ilk ve son olacak yüksek ihtimalle Ürünün gelmesini bekleyeceğiz artık Genişletmek için tıkla ... olsun umutsuz olma hocam uygun bi şey bulursam ben de deneyeceğim bakalım