E-bitefo olarak sınıf öğretmenlerinin görevlendirilmesi??

Kodla Büyü

arquebus

Site Gezgini
Arkadaşlar ben bu konudan çok rahatsızım.Bakanlık elinde kalifiye bilgisayar bilgisi olan Bilişim Teknolojileri öğretmenlerini E-BİTEFO olarak görevlendirmek yerine , sadece kurs almış ve kendini herşeyi bilir sanan Sınıf öğretmeni kişileri neden görevlendirir.Benim BOTE mezunu olarak zoruma gidiyor inanın.Kendini yetiştirmiş arkadaşları bu kategoriye koymam ama inanın saçmalık.Yeni bir E-BİTEFO sınavı ne zaman açılacak bilgisi olan varmı acaba ?Sizlerde benimle aynı düşüncedemisiniz ?

çok zor olmadığını düşündüğüm donanım üzerine olan sınavdan 50 puan alamayan arkadaşlarımız var

Bakanlıkta geçen hafta görevlendirme öğretmenlerin görevlerine son verildi hocam. Yerine kpss ile aldıkları arkadaşları getirdiler. Ebitefo olanlar içinde durum aynı olacaktır ilerleyen zamanlarda.

hocam sen kendini geliştir bu arada onlar işlere baksın birgün onlar gelcektir senin yanına;)yoksa kendini harap edersin gerek yok:)

ebitefo çokmu güzel bir şey sanki, 4 yıl görev aldım, son 1,5 yıldır görev istemedim, "hayat varmış be" diyorum. Hiç önermem, hizmetiçi kursları dışında hiç avantajı yok, onuda kurs vermek istersenz hem lerden verirsiniz zaten. 4 yılda 30 a yakın kurs verdim gına geldi, birde öğretmen milletine düşünün.

Hocam benim amacım rahatlık veya ek ders değil.Benim isteğim sadece konusuna hakim kendini geliştirmiş kişilerin yönetici konumuna gelmesi . Fatih projesini bakanlık bu ekiplemi geliştirecek.İl Koordinatörleri akıllı tahtaların çoğu özelliğini bile bilmezki bu projeyi geliştirsin .Bu kafayla gidersek zaten bizden hiç bişey olmazya neyse :)

Sayın Hocam,

Bu konu çok su götürür. O yüzden söylenecek çok şey olduğu kanaatinde değilim. Öğretmen olarak kendimizi geliştirip herkese faydalı olmamız lazım. Çünkü hepimiz bir şekilde bu geminin içindeyiz.

İyi çalışmalar.

Geri