e-kiğili leke tutan ürün

Kodla Büyü

ozcanar

Site Gezgini
kiğili internet sitesinden markaya güvenerek bir mont aldım..her lekeyi üzerinde tutuyor.Bir su damlası bile leke yapıyor.geri gönderdim inceleme yapmışlar tabii ki hemen kullanıcı hatası daha 3-5 kez kullandım.inceleme ile ilgili neler yaptınız raporunuzu gönderim diyorum ,yok...iade alın diyorum, yok...ne desem yok diyorlar.."bana ürünümüzün leke tutmama özelliği yoktur" şeklinde yazı göndermişler,ürünü de temizlemeden lekeleriyle geri postaladılar...
Ülkem adına böyle firmalar olduğu için üzülüyorum.

bence tüketici hakem heyetine gidin hocam. madem yaptıkları işlemleri söylemiyorlar yazılı olarak isteyin yine yollamazlarsa tüketici hakem heyetine başvurun.

Hocam önce şikayetvar.com sonra tüketici mahkemesi, sen en fazla bir mont parası kaybedersin, onların zararı daha çok olur.

Tüketiciyi koruma kanunun 4. maddesinde yer alan ayıplı mal kapsamında değerlendirilebilecek bir durum.web sayfalarında şikayet bölümü vardır oraya ayıbın giderilmesini istediğinizi ve bu süreçte yasal hakkınızı saklı tutacağınızı bildirin,gerekeni yapmak için acele edeceklerdir.

bizde aynı markadan t-shirt almıştık 3 tane hepsi ilk yıkamada bozuldu.artık dönüp bakmıyoruz bile.

Leke tutmama özelliği yokmuş :D Leke tutma özelliği vardırda yazmıyor ama onu ne yapıcaz :D Önüne gelen lekeyi tutuyor. Niye üzerinde böyle bir ibare olmadığı halde lekeleri tutuyor bu mont. Hangi hakla yani üzerinde yazmıyor sonuçta :!:

Ben gömleklerini kullanıyorum gayet memnunum.
ama yaptıkları terbiyesizlik miş. insan müşterisinin içini rahatlatacak açıklama yapar durumu izah eder hatası varsada kabul eder.

tse nin kumaşlar ile ilgili asgari şartları nedir merak ettim ? azılı olarak başvurmayı düşünüyorum.Ürün çin de üretilmiş..

Leke tutmama özelliği yokmuş Leke tutma özelliği vardırda yazmıyor ama onu ne yapıcaz Önüne gelen lekeyi tutuyor. Niye üzerinde böyle bir ibare olmadığı halde lekeleri tutuyor bu mont. Hangi hakla yani üzerinde yazmıyor sonuçta

bunu mahkemede kullanabilirim :)

TSE ye kumaş standartı için bilgi edinme basvurusu yaptım.İlk defa bir bilgi edinme hakkına göre basvuru yapayım dedim. fos çıktı.bana link atmışlar buradan bak diye.iyi tamam bakayım dedim aradığım şey yok..yani bilgi edinme sadece laf...var mı yasa var..işe yarıyor mu ? benim için yaramadı..

dün itibariyle dilekçemi ilçe hakem heyetine verdim..üç ay içinde sonuçlanır dediler.bu arada facebook sayfalarında iğnelemeye başladım kendilerini..

kiğılı, süvari beş para etmez. pazardan aldığım 15 liralık gömlek bile süper ütü tutuyor ve üzerimde süper duruyor. gerisi fasa fiso.

yanılıp şaşıp bir takım elbiselerini aldım. elbiseyi görünce içimden neler geçiyor anlatamam :verymad: . dünyanın en dandik markası vesselam...

polyester kumaşta suyu leke olarak tutturabiliyorlar..zor olanı başarmışlar..bir de ürün etiketnde abdullah kiğili yazıyor..çalışanların patrondan intikamı bu olsa gerek..

az önce beni aradılar ..aynı masalları anlatıyorlar...maalesef ülkem adına bu tür firmalar olmasından üzüntü duyuyorum. Amaç müşteri memnuniyeti değil kime ne kaptırırsalar...ben paramdan zaten vazgeçmişim ama millete çinden getirip dandik ürünleri kasmalarına karşı mücadelemi sürdüreceğim.Yakında sürprizlerim olacak..

Tüketici hakem heyetine yapmış olduğum başvuru sonucu "haklı" bulunarak ürün iadesi ve bedelinin ödenmesine karar verilmiştir. Sonunda ödemeyi de yaptılar..ama marka olarak benim gözümde bitmiştir..

Geri