E kitap programı çalışmıyor.

Kodla Büyü
Hocam e-okula toplu kitap girme olayını diyorsanız ve bir zamanlar bu siteden Hasanüye arkadaşın verdiği e-kitap ekleme olayını diyorsanız şu an için gayet güzel çalışmakta.

Olmuyor derken nasıl bir hata mesajı alıyorsanız ayrıntılı bir şekilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Programın ekran görüntüsü resimdeki gibi ise çalışması lazım. Ben Win 7 İnternet Explorer 8 de çalıştırıyorum.
eokul.jpg

Bendede bir sorun yok.
Arkdaşımız acaba başka bir yazılımmı kullanıyor merak ettim?

EVET BAŞKA BİR YAZILIMDAN BAHSEDİYORUM.YİNE BU SİTEDE VERİLEN BİR YAZILIMDI.EXCEL SAYFASINA GEREKLİ BİLGİLER GİRİLDİKTEN SONRA E OKULA MANUEL GİRİLİYOR VE SONRASINDA ÇALIŞTIR GİBİ BİR BUTON VARDI ONA TIKLAYINCA OTO. GİRİYORDU.

SİZİN SÖZÜNÜ ETTİĞİNİZ FARKLI BİR PROGRAM. ONU DA KULLANMIŞTIM AMA ZORLANINCA VAZGEÇTİM.

NOT:KİTAP LİSTESİNİN GÖRÜNÜMÜNÜ YOLLUYORUM

e okul şifresini doğru girdiniz ve e okul sitesine giriş yaptımı?
siz onu yazın bana
Sanırım giriş yaptınız ama tablonuz e-okula işlenmedi?
Hocam bu srumun cevabını detaylı verirseniz yardımcı olurum...

HOcam kötü kayboldunuz siz.

hasanuye' Alıntı:
http://www.eokulakitap.com

Hocam Allah razı olsun. E-okula kitap girme programını kullanmaya başlamıştım. Hem yeni siten hayırlı olsun hem de teşekkür edeyim diye yazıyorum. Güzel bir çalışma olmuş.

Ayrıca videolu bir şekilde anlatmanızda arkadaşlar için açıklayıcı olmuş.

Not: Hocam musaade edersen kitapV1.rar dosyasını mustikonya.orgfree.com sitesine koymak istiyorum. Rapidshare sitesinde sıkıntı çekenler için.

BBNET
Geri