M mamostecelal Aktif Üye Mesajlar 203 9 Ocak 2010 #1 gegcgn yıl bu program çalışmıştı. tüm kitapları girmiştim bunla.. ama bu sene olmuyo. çalıştırabilen var mı arkadaşlar Ekli dosyalar e-kitap.rar e-kitap.rar 2.3 MB · Görüntüleme: 142
gegcgn yıl bu program çalışmıştı. tüm kitapları girmiştim bunla.. ama bu sene olmuyo. çalıştırabilen var mı arkadaşlar
omü_böte Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 528 9 Ocak 2010 #2 kurdum pcme..e okula yolluyor beni direkt..ama şu hatayı veriyor ayrı bir sayfada da Ekli dosyalar eokul.jpg 32.7 KB · Görüntüleme: 1,097
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,024 9 Ocak 2010 #3 Bence en iyisi.Sade ve güzel ve sorunsuz. Umarım geçici bir bozukluk vardır sitede.Yoksa işimiz iş.
Muzilla Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 9 Ocak 2010 #4 dün 220 kitap girmiştim bugün giremedim ben de, umarım geçicidir
M mamostecelal Aktif Üye Mesajlar 203 9 Ocak 2010 #5 bu program en iyisi çok sade ve sorunsuz işliyodu. ama ne olduysa olmuyor artık, bende de aynı hata veriyor
bu program en iyisi çok sade ve sorunsuz işliyodu. ama ne olduysa olmuyor artık, bende de aynı hata veriyor
H hasanuye Üye Mesajlar 28 10 Ocak 2010 #7 www.eokulakitap.com sitesinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.
kenanandic Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 266 10 Ocak 2010 #8 girilen kitapları nasıl aktarıyoruz. pek aktaramadımda.
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 11 Ocak 2010 #9 i macrosu kullanan bir excel macrosu var, hasan uye hocamızın yaptıgı ben onu kullanıyorum, problemsiz. tavsiye ederim.
i macrosu kullanan bir excel macrosu var, hasan uye hocamızın yaptıgı ben onu kullanıyorum, problemsiz. tavsiye ederim.
S saviola26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 16 Ocak 2010 #12 Arkadaşlar okula e-okula programlarla bilgi girişi yapanlar hakkında sorşturma açılacağı yazıyordu. Haberiniz olsun.
Arkadaşlar okula e-okula programlarla bilgi girişi yapanlar hakkında sorşturma açılacağı yazıyordu. Haberiniz olsun.