e-konferansı uzaktan hizmetiçi eğitim için kurmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bt3468
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bt3468

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulumuza 4 nisan 2012 saat 14.00-17.00 saatleri arasınada Eşkişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. selahhattin TURAN'nın
"21. yüzyılda eğitimde yeni arayışlar" diye e- konferans verilecekmiş.

söz konusu okullar e- konferans salonunun hazırlanması gerekiyormuş

e-konferans salonunun hazırlanması için ne yapacağız ne tür programlar kullanacağız

siz daha kurmadınız mı sistemi..

4 megabit paylaşımsız internet
ses sistemi
kulaklıklı mikrofon
web cam
ile bağlantıyı gerçekleşireceksiniz.

adobe connect kullanılacak

firtuna61' Alıntı:
siz daha kurmadınız mı sistemi..

4 megabit paylaşımsız internet
ses sistemi
kulaklıklı mikrofon
web cam
ile bağlantıyı gerçekleşireceksiniz.

adobe connect kullanılacak

konferans salonunda mı olacak ayrıca bir tane kulaklıklı mikrofon ve webcam yetiyor mu?

valla paylaşımsız interneti olan bir konferans salonu yok bizim ilçede pilot okul istemişler bir ilköğretimin akıllı sınıfı var diye orası yazılmış

Hocam birincisi o konferansa okullar ve okul idarecileri değil, İlçe ve İl Mem'lerde görevli Şube Müdürleri ve Milli Eğitim Müdür Yardımcıları katılacak. Lütfen yazıyı gönderen birime ulaşıp Bakanlık'tan gelen yazıyı teyit etmelerini sağlayın.

İkincisi e-konferans salonu ile ilgili firtuna61 hocam gerekeni söylemiş. Sıkıntı yaşarsanız il veya ilçenizdeki Ebitefo ile iletişime geçin. Gerekli resmi yazı ve detaylar onlarda var.

hocam bana bugün söylediler.
ne yazı var ne bişey sadece konferans salonunda kulaklıklı mikrofon , pc, internet , ve webcam olacak ayarla dediler konu ile ilgili meb de bir yazı göremedim şimdi burada konuşulunca kulak kabartım işin kötüsü madem ilçe mem katılacak bize niye masraf yaptırıyorlar 3 kattan konferans salonuna net indirmek dünya para

adobe connect verdikleri siteye bağlanınca flash player gibi yükleniyor mu?

Hocam e-konferans merkezleri bir çok eğitim ve toplantı için kullanılacak. Buradaki eğitimlere zamanla okullardaki personel alınacak. (yazın seminer döneminde bir çok eğitim ve toplantı planlanıyor) Bu nedenle her ilçe merkezinde personel sayısına bağlı olarak e-konferans merkezi kurulması gerekiyor. Bununla birlikte 04.04.2012 tarihindeki eğitime SADECE il ve ilçe şube müdürleri ve milli eğitim müdür yardımcıları katılacak.

Geri