e-konferans sonucu nur topu gibi savunma hakkım oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan musa32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

musa32

Site Gezgini
dün yapılan e-konferansta salon görevlisi bendim. bağlantıda çıkan sorunlardan dolayı ilçe mem hakkımda soruşturma açmış bakalım ne olacak

Hocam bende görevliydim o e-konferansta . Servera 900 il ve ilçe MEM bağlandı. bizim bağlantıda da kopmalar oldu. Bunun 2 si server kaynaklıydı Durumu izah edin.

bundan sonra böyle işlerde herhangi bir öğrenciden yararlanmalarını söyle, bakan bütün öğrenciler bilgisayarı biliyor ve 2 dakikada çözüyor diyor yaa :x

saat 14.05 gibi kendi adımı ve ünvanımı yazarak bağlandım fakat ses ve görüntüde kitlenme oldu. oturumu kapatıp tekrar açmayı denedim bu seferde sayfada misafir girişi yoktu yarım saat giriş yapamadık. milli eğitim müdürüde benim adımı yerine kendi adını yazdın benim adımı görmediler diye sistemden bizi attılar dedi. eğer konferanslarda böyle sıkıntılar olursa hepimizi sürerler diye söylenerek gitti. O gittikten sonra saat 15.00 gibi sorunsuz bir şekilde bağlandık kendisini çağırdık gelmedi. mail olarak ekran görüntüsünü yolladım inansın diye. adam makamına gider gitmez soruşturma yazısını yaşmış. gerisi yakında...

dün tüm konferansa katılanlarda oldu sorun...
sizinle ne alakası varmış ...

bu idarecilere birinin anlatması lazım MEB hattı üzerinden Uzaktan Eğitim mümkün değildir.

Benim salonda hiç bir sorun yaşanmadı görüntü ve seste çok güzeldi ama biz MEB hatta dışındaki diğer 8 Mbit lik açık hattı kullandık.

İl MEM müdür yardımcısı geldi çok memnun ayrıldı. Diğer salonlarda takılma var burda gayet güzel dedi.

E konferans için 2 şart çok önemli
1) Filtresiz yüksek hızda internet
2) İyi bir bilgisayar

musa32 hocam

Ben olsam artık hiçbir işe dokunmam kendi okul görevim dışında. boşver, mumla arasınlar seni.

soruşturma mı açmış..bağlantı kötüyse sizin ne suçunuz var..bi daha da hiçbir işlerini yapmayın ya bu nedir böyle itilip kakıldığımız yeter artık ya..her gün daha da kötü şeyler görüyorum şu forumda, valla asabım bozuluyo moralim de..

Hocam soruşturma açması bi şekilde iyi olmuş. Soruşturma sonucunda, bilip bilmeden soruşturma açamayacağını öğrenir. O sorun bir çok kişi de oldu, sorun öğretmenden kaynaklı değil.

Aynı sorun bende de oldu. İlçe milli eğitim müdürü ve Şube müdürüyle beraberdik. Meslek lisesinde olmama rağmen beni çağırdılar ben de gitmiştim. Konuşma başladıktan yaklaşık olarak 10 dakika sonra bağlantı gitti. Girmedik, durumu anlattım "tamam hocam, biraz bekleyelim" dediler. 14:40 gibi tekrar açıldı ve bana teşekkür ederek gönderdiler. Sistem açılmıştı ve onlar dinliyorlardı.

saat 14.05 gibi kendi adımı ve ünvanımı yazarak bağlandım fakat ses ve görüntüde kitlenme oldu. oturumu kapatıp tekrar açmayı denedim bu seferde sayfada misafir girişi yoktu yarım saat giriş yapamadık. milli eğitim müdürüde benim adımı yerine kendi adını yazdın benim adımı görmediler diye sistemden bizi attılar dedi. eğer konferanslarda böyle sıkıntılar olursa hepimizi sürerler diye söylenerek gitti. O gittikten sonra saat 15.00 gibi sorunsuz bir şekilde bağlandık kendisini çağırdık gelmedi. mail olarak ekran görüntüsünü yolladım inansın diye. adam makamına gider gitmez soruşturma yazısını yaşmış. gerisi yakında...

Aynısı benimde başıma geldi. Allah sonumuzu hayır eylesin.

hocam ya boş ver.
koyver gitsin
elin bilgisayar özürlüleri bir mevkiye gelmiş, tv den izledikleri bilim kurgu filimlerden etkilenerek işlerin öyle olduğunu sanıyorlar.
bilgisayar bilmeyen yöneticiden daha kötüsü bildiğini sanan yönetici.

server kaynaklı, telekom yüzünden, hatlardan desen ne fark eder, işi bilen zaten anlar durumu, anlayışlı olur. amaa eşek hoşaftan ne anlar, takma hocam, onun da üstü var, bu işlerden bi anlayan durun, saçmalamayın der.

Hocam geçmiş olsun. Allah akıl fikir versin onlara. Sen olmasaydın kendilerine mi soruşturma açacaklarmış?

Hocam sıkmayın canınızı hiç bir şey çıkmaz kendini aklamak için suçu kendi üzerinden atmaya çalışıyor yapacağıda maksimum o

hocam problem senden kaynaklı değil,
açsın soruşturma bakanlığa sorsunlar bilgi istesinler,
bu sayede varsa eğer yüzü bidaha seni çağırmaz,
koltuk müdürleri onlar, bizde çabaladık durduk bağlantı gitti bize de dediler siz elinizden geleni yaptınız teşekkürler,

hocam olayın sebebi belli...
Hocam sana soruşturma açmasının sana bir zararı dokunmaz olay onun kalıpsızlığı

sorunun sebepleri

1. Misafir sayılarını hesaplayaman meb yüzünden misafir kabul edilmez hatası alınması (Memleket genelinde 950 adet il / ilçe mem varken birden bir müdürlükten birden fazla kişinin giriş yapıyor olabilmesi -bu kişilerin pke çoğu işgüzarlık ve meraktan girdiler- bağlantı sağlayan bu kişiler yüzünden diğer müdürlüklerin bağlanamaması)
2. TTNettin taahüt ettiği hatların yetersizliği ve hat değerlerinin düşük oluşu bunu sizin böyle bir e-konferanstan önce bilme ihtimalinizin olmaması
3. 1000 kullanıcılı bir e-konferans sistemini gerçekleştirmenin çok büyük bir meziyet olduğunu anlamayan af buyur kendi gölgesinden korkan çapsız idareci geçinen adam olamayan sorumlular.

1 ve 2. maddeleri ifade verirken yazarsın ceza almazsın. Alırsan mahkemeye gider bunu yapan kişinin art niyet gittiğini söylersin bu sefer kesin kazanırsın. Dostum işin iyi tarafı şu bir daha sana böyle angarya ve saçma işler vermezler. Allah yar ve yardımcın olsun o dengesizleride Allah ıslah etsin.

Kaymakama götürdüm durumu kaymakam beyin ne kadar morali bozuldu bilseniz. internette ve teknolojide her zaman bu tür sorunların çıkacağınından bahsetti moralini bozma dedi. Eğer ceza verecek olursa tekrar görüşelim dedi. cezadan korkum yok tabiki fakat böyle teknoloji cahili ve dar görüşlü insanla uğraşması zor bi durum. Allah cümlemizi böyle idarecilerden ırak eylesin

hay o konferansında sana o soruşturmayı açan milli eğitimde... içimden öyle güzel duygular besletip büyüttüm bir anda .. dayanamadım yorum yazmadan duramadım.. asıl mallık bende niye öğretmen olduysam .. bide üstüne üslük git sen bilgisayar mı bilişim mi adının bile netleşmediği 2. sınıf öğrencisinin okula gelmeden çözdüğü bi öğretmenliği seç.. Meslekten hayattan soğuttular ....... .... . . . . . .LARRRIII

Hocam biz 14.45 de ancak bağlanabildik uzun süre misafir girişi yapılamaz diye hata aldık...Size yapılan bu haksızlığın basına filan duyurulması lazım normalde ama zarar gören öğretmenler olacaktır yine..Uyduruk meb bağlantısı yüzünden sizi hiçbir şekilde suçlayamazlar bundan sonra da onlara hadlerini bildirin bence ...

Bizi milletin maskarası yapan çapsız, hadsiz tüm kurum ve kuruluşların yapımda ve yayında emeği geçen herkesin kulakları bir güzel çınlasın.

Adamların oyuncağı mıyız ya. bilgisayarlar arası kablo vazifesi mi yapacağız off. önüne gelen bize iş buyuruyor sonra da kafasına estiği gibi soruşturma açıyor. milli eğitim camiasından, idarecilerden iyice nefret eder oldum.

Geri