E-kurs Öğrencilere Şifre Verme

Kodla Büyü

uragan06

Seçkin Üye
Seçkin Üye
E-kurs için Öğrencilere Şifre nasıl verebilirim?Bu şifreler öğrencilere tek tek mi yoksa toplu bir şekilde verilebilir mi?

e-kurs da kurs merkezi bölümünden okul kodu ve şifresiyle giriş yaptığınızda toplu şifre verebiliyorsunuz. Fakat şu an bakımda. Ne zaman açılır bilmiyorum.

biltek2007' Alıntı:
e-kurs da kurs merkezi bölümünden okul kodu ve şifresiyle giriş yaptığınızda toplu şifre verebiliyorsunuz. Fakat şu an bakımda. Ne zaman açılır bilmiyorum.

bunu bilmiyordum hocam, söylediğiniz iyi oldu. peki öğrencilerin tek tek girip ders seçmesi yerine toplu şekilde ders seçtirme var mı okul hesabında :)

biltek2007' Alıntı:
Bilgi için teşekkürler hocam..

mudamet' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:

bunu bilmiyordum hocam, söylediğiniz iyi oldu. peki öğrencilerin tek tek girip ders seçmesi yerine toplu şekilde ders seçtirme var mı okul hesabında :)

Şimdilik yok.

Fakat bazı sınıf öğretmeni arkadaşlar öğrencilerden tercihlerini alıp kendileri sisteme öğrenci şifreleriyle girecekler. Küçük çocuklar için böyle düşünüyorlar. İnternet imkanı olmayanlar da var tabi.

Geri