E kurs dönemlik ve yıllık asgari ders saati

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxltc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xxltc

Süper Üye
Süper Üye
merhaba ark lar okulda kurs acacam ama bana 6-7 ler için 2 şer saat verildi. yanı 2saat 6 lara 2 saat 7 lere 2grub da kurs verecem. benim merak ettiğim bu destekleme kurslarinda dönemlik ve yıllık belli bir saat kadar vermek gerekiyor mu böyle bisey duymuştum sanki. yanı ben 2 saatten donem sonuna kadar 16 hafta olsa 32 saat kurs vermiş olacam. bi ark olmaz belli bi saat vermek lazım bazı haftalar 3 saat vermen gerekebilir dedi bunun bi yasal dayanağı varmı okula gosterebilecegim

Hocam donemde 36 saat yilda 72 saatten az olamaz diye biliyordum ama yonetmelikte bu saat kavrami yok artik galiba. Zaten donem sonuna kadar planlama yaptiginiza gore ne sikinti olabilr ki.

Hocam biz 7. sınıflara kurs açabiliyor muyuz bizim dersimiz 7. sınıflarda seçmeli olduğu için açamıyoruz diye biliyorum bende açmak istedim müdür bilişim dersi 7. sınıflarda görünmüyor dedi

Hocam bir dersten dönemde en az 36, yılda en az 72 saat ders yapılması gerekir bu sene 35 hafta ders yapılacağı için haftada 2 saat olan derslerden kurs açmak uygun değil, zaten karabağlar ilçe mem bu yüzden 2 saatlik dersleri onaylamadı

ofkar' Alıntı:
Hocam bir dersten dönemde en az 36, yılda en az 72 saat ders yapılması gerekir bu sene 35 hafta ders yapılacağı için haftada 2 saat olan derslerden kurs açmak uygun değil, zaten karabağlar ilçe mem bu yüzden 2 saatlik dersleri onaylamadı
hocam burada uygun değil demişsiniz de bunun resmi bir dayanağı var mı kılavuzda böyle bir ifadeye rastlamadım

hyalcin_61' Alıntı:
peki hocam biz 7. sınıflara kurs açabiliyor muyuz
7.sınıflarda normal hafta içi seçen Seçmeli Bilişim dersi öğrencileriniz varsa açılabiliyor. Aksi taktirde, mesela bizde 7lerde seçmeli bilişim yok. seçmeli dersler arasında olmadığı için de bir çok öğrencim istemesine rağmen maalesef kurs açılamıyor. Yani öğrencinin o dersi kendi hafta içi programında alması gerekiyor.

mahonyhacettepe' Alıntı:
hyalcin_61' Alıntı:
7.sınıflarda normal hafta içi seçen Seçmeli Bilişim dersi öğrencileriniz varsa açılabiliyor. Aksi taktirde, mesela bizde 7lerde seçmeli bilişim yok. seçmeli dersler arasında olmadığı için de bir çok öğrencim istemesine rağmen maalesef kurs açılamıyor. Yani öğrencinin o dersi kendi hafta içi programında alması gerekiyor.
hocam bu sene 7. sınıflarda seçmeli bilgisayar dersimiz var fakat okul müdürü 7. sınıflarda kurs seçimi yaparken bilgisayar dersinin görünmediğini söyledi o yüzden seçmedik dedi

ark 7 ler seçmeli bilişim seçtiler bizdende 7 lere kurs verecez bu tamamen mudurun inisiyatifinde. ben 7 lere 2 saat açacaktım ama yıllık 72 saatten az oluyor o yüzden bazı haftalar 3 saat versem olur mu yoksa yıllık hepsi 2 hafta mi olmak zorunda. yanı planın bazı haftaları 3 saat bazı haftaları 2 saat olsa olur mu. ona gore mudure soyleyim de ders saatini ona gore ayarlayalim

Ben 70 saate gore yaptim yillik normalde sene 2 saatten 72 oluyordutatili uzattiklari icin 35 hafta 70 saate ddnk geliyor bizim okulda herkes 2 saalik acti epsinin ole bi sikinti cikmaz

hyalcin_61' Alıntı:
mahonyhacettepe' Alıntı:
hyalcin_61' Alıntı:
hocam bu sene 7. sınıflarda seçmeli bilgisayar dersimiz var fakat okul müdürü 7. sınıflarda kurs seçimi yaparken bilgisayar dersinin görünmediğini söyledi o yüzden seçmedik dedi
Müdür sallamış. İsterse ekleyebilir. Ben eklettim ama ders olmadığı için iptal olacak.

Kurslarda kimlerin görev alacağı belli oldu mu? Farklı bir okulda başvuru yaptım. Kurs verip veremeyeceğimi nereden öğrenebilirim? EBA kursta yayınlanmayacak mı?

Geri