e kurs modülüne ders programı girmek..

Kodla Büyü

malcolmx64

Aktif Üye
arkadaşlar e kurs modülüne ders programı nasıl giriliyor.. öğrenciler buradan kendi ders programlarına nasıl bakacaklar..

hocam geçen sene e kurs ta ders programını yüklemedik şimdilik gereksiz bir uğraş boşuna uğraşmayın öğrencilere de kullandıgınız ders dağıtım programınnn çıktısını sınıf panolarına asarak halledin bence...
zaten kullanışlı da değil

Dersi / kursu seçip hangi gün hangi saatler arası olacağını ekliyorsunuz, deneme yanılma le çözüm bulabilirsiniz. Hata yaparsanız yada yaptığıızı düşünürseniz programdan silip tekrar ekleyin.
Program girmek zahmetli de olsa öğrenci EBA'dan girince kendi programını görüyor. Tek ders seçenler sadece kendi derslerini görüyor vs..

Ben girişi yaptım. öğrencilere de "programınızı ebaya yükledim, oradan bakın" dedim. Farklı öğretmenler ve dersler olunca pratik bir yol oldu..

3-5 gün sonra MEM niçin girmediğiniz diye sormadan girişi yapın derim...

hasan' Alıntı:
Dersi / kursu seçip hangi gün hangi saatler arası olacağını ekliyorsunuz, deneme yanılma le çözüm bulabilirsiniz. Hata yaparsanız yada yaptığıızı düşünürseniz programdan silip tekrar ekleyin.
Program girmek zahmetli de olsa öğrenci EBA'dan girince kendi programını görüyor. Tek ders seçenler sadece kendi derslerini görüyor vs..

Ben girişi yaptım. öğrencilere de "programınızı ebaya yükledim, oradan bakın" dedim. Farklı öğretmenler ve dersler olunca pratik bir yol oldu..

3-5 gün sonra MEM niçin girmediğiniz diye sormadan girişi yapın derim...

ben de kurs programı bölümünden yapmaya çalıştım ama ekleyemedim.. mavi bir kutucuk ekliyorum ama içeriğini değiştirip kaydedemiyorum..

e kursa ders programa girmeden zaten bir program yapmanız gerekiyor, hangi sınıfın kiminle hangi derse gireceği bellidir. Ben sınıfların kurs programını ders defterlerinin arasına ve sınıf panosuna koyuyorum ve e kursa giriyorum tabiki. Peki alınan devamsızlıkları sisteme işliyormusunuz?

BBNET
Geri