e-kurs'da öğrenci alt sınıfta gözüküyor..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Sınıf oluştururken farkettim. Bazı öğrenciler alt sınıfta gözüküyor. Kurs başvurusu yaparken "bilgilerimi güncelle" yapmamışlar...

Nasıl olacak şimdi?
Bilgisi olan?

İşin garip tarafı başvurular sırasında işaretini aldım .. biraz tuhaf gelecek ama başvurular sırasında listeye bakmak için rapor aldığımda 5.sınıf olup yeni nakil gelen öğrencilerimizin okul numaralarının ve sınıfının önceki okullarından kalma olduğu farkettim. Birşey olmaz diye aldırış etmemiştim. Amacım hangi öğretmeni kaç kişi seçmiş diye bakmak olduğu için...

Numaralardan farketme sebebim ise her sınıf düzeyinde farklı numaralar veriyoruz. örneğin 5.sınıflar 600-800 arası, 7. sınıflar 800-1000 arası. Böylece okul numarasına bakarak öğrencinin kaçıncı sınıfta olduğu görebiliyorum..

Öğrencilere numarataj sistemi uygulamak güzel fikir olmuş.

Öğrencilere gelince sınıf oluştururken eğer bilgileri doğru olanlar yeterli ise tamam
ancak hatalı olan öğrenci sayısından ötürü mevcut sınıflar kalabalıklaştı ve yeni sınıf açamadıysanız.

O zaman ilçeye durumu bildirin. Net bir cevap vermezlerse okuldan yazı ile ilçeye danışmasını isteyin.

hak kaybı olmasın. Eğer DYK sınıf sayısı ile açılan ders saati sayısı arasında uçurum olursa, hiç üşenmez gelirler (müfettişler) ve önlem olarak ne yaptığınızı sorarlar.

Hocam e-kurs a öğrencinin kimlik no su ve şifresi ile girdiğinde açılan sayfada öğrenci bilgilerinin altında bilgilerimi güncelle yazan butona tıklanıldığında düzeliyor.

Geri