e-okul ŞÖKK - sınıf tekrarı

Kodla Büyü

aysegul_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu bizim işimiz değil biliyorum ama, birçok arkadaşımız e-okul işleriyle de uğraşıyor aynı zamanda.. O yüzden bu konu hakkında bir bilgisi olan vardır diye umuyorum...

e-okulda ŞÖKK kararlarını giriyoruz.. Geçen öğrencilerde sorun yok, geçti diye işaretleyip, görüşleri de yazıyorum kaydetme işlemi sorunsuz gerçekleşiyor...

Ama sınıf tekrarı yapacak öğrencilerde sorun var... Görüşleri yazıp, kaydet dediğimde,işlem tamamlandı diyor ama hiçbirşey kaydetmiyor... Sınıf tekrarı yapacak olan öğrencinin alanı boş ve kırmızı renkte... karnelerinde de ŞÖKK KALDI ifadesi yok... sorun sistemden mi kaynaklanıyor yoksa düzeltmek için yapabileceğimiz birşey var mı? Karnelerin pdf lerini alacağım ama bu yüzden hala alamadım... e-okul şimdiden teklemeye başladı, bir an önce karne yedeklemek lazım :)

ben de yaptım hocam karnelerde sınıf tekrarına karar verildi yazıyor.yanlız kaydederken bendede sorun oldu.raporlar boş çıktı.elle doldurduk

adige_emrah' Alıntı:
hocam sınıfta bırakma varmı?

var hocam, Şube Öğretmenler Kurulu gerekli gördüğü öğrencileri bırakıyor... Bizdekiler yılda toplam 10-15 gün okula geldikleri ve sınavlara girmedikleri için kaldılar..

hyurdakul' Alıntı:
ben de yaptım hocam karnelerde sınıf tekrarına karar verildi yazıyor.yanlız kaydederken bendede sorun oldu.raporlar boş çıktı.elle doldurduk

sadece raporlar boş çıksa sorun değil hocam ama karnelerde ki kısım da boşş... Şimdi karneye ŞÖKK KALDI ifadesini elle yazamayız ki :( mecburen çözmek lazım...

aysegul_' Alıntı:
adige_emrah' Alıntı:
hocam sınıfta bırakma varmı?

var hocam, Şube Öğretmenler Kurulu gerekli gördüğü öğrencileri bırakıyor... Bizdekiler yılda toplam 10-15 gün okula geldikleri ve sınavlara girmedikleri için kaldılar..

hyurdakul' Alıntı:

sadece raporlar boş çıksa sorun değil hocam ama karnelerde ki kısım da boşş... Şimdi karneye ŞÖKK KALDI ifadesini elle yazamayız ki :( mecburen çözmek lazım...
öğleden sonra sorun ortadan kalktı "kaldı" şeklinde kaydediyor fakat ben sınıf rehber öğretmen görüşü kısmını doldurmadan denemek için kaydet demiştim şuan kalan öğrenci sınıf listesinde çıkmıyor

psikolojileri bozulmasın!!!!!!!!!! diye geçti hepsi. yılda yüzünü 4-5 kez gördüklerim bile geçti:( basa bela olmasın...

eyolcu' Alıntı:
psikolojileri bozulmasın!!!!!!!!!! diye geçti hepsi. yılda yüzünü 4-5 kez gördüklerim bile geçti:( basa bela olmasın...
Davranışları oldukça sorunlu ve en az 3 dersten kurula giren 3 öğrenci kaldı büyük bir zevkle "kaldı" yazdım:D

Bizde de 3 öğrenci kaldı, 2 tanesi 1. sınıf. Kalması gereken 20 kadar öğrenci de geçti... E-okul sorunlu olduğundan işlem yapılamadı henüz, zaten eskisi gibi ilgilenmiyorum o işlerle...

eyolcu' Alıntı:

hocam başa bela olmasın diye geçiriliyor, ama bunlar sonra diğer çocuklara kötü örnek oluyor.. haklı olarak çocuk diyor ki , ben devamsızlık yapmadım,çalıştım, sınavlarıma girdim sınıfımı geçtim... diğeri sınavlara girmemiş, okula uğramamış doğru düzgün, o da geçiyor... ben ne diye uğraşayım ki ... zaten kendine bir neden bulup, derslerden kaytarmaya meyilli çocuk çok...

bizim de geçirmememiz gereken daha çok çocuk vardı... Ama en kötülerinden 3 tanesini bıraktık, diğerlerine ders olsun diye :)

kaydetme işlemi tamam, karnelerde de sınıf tekrarı yazıyor.. Ama bizim de raporlarda sorun var...

Tutanak ve öğrenci kişisel değerlendirme tutanaklarında sadece geçen öğrencilerin tutanakları var... Kalanlar niye yok anlamadım, sistemde mi sorun var? Aynı sorunla karşılaşan oldu mu, nasıl çözeceğiz bunu... Dönem sonları bu e-okul sorunlarından nefret ediyorum :(

BBNET
Geri