e okul ders progromı hazırlama fet programı

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar ben bu fet i kullanarak programı hazırladım okul için. kullanışlıda fakat E OKULA atamıyorum. herşey normal gözüküyor kılavuza göre yapıyorum ama e okula attıktan sonra kontrol ediyorum birşey değişmemiş e okulda... nadan olabilir fikri olan varmı. bugün koymam lazım

hocam yeni oluşturlan ders proğramını onaylıyorum butonun tıklıyor musunuz yoksa kabul etmiyor

hocam onaylamadan önce kontrol edin yazıyor orda sınıf seçim bakıyorum ama bodş gözüküyor

hocam onaylamadan önce kontrol edin yazıyor orda sınıf seçim bakıyorum ama bodş gözüküyor

hocam kaydederken nereye kaydettiğine dikkat et.sen büyük ihtimalle mebden aldığın fet dosyasını tekrar geri yüklüyorsun. ders programını farklı yere kaydediyor. o adrese dikkat edip oradan yükleme yaparsan sorun çözülecek.

yapılan ders programını yüklüyorum hatta öğretmenlere çıktı aldım. belgelerin içine fet klasörü içine attığı css klasörü içindeki timetablesı atıyorum e okula. ama olmuyor. yani program tamam. öğretmenlere çıktı da aldım ama e okula atamıyorum... :verymad:

ben de diyecektim ki altında da eski programı silme işlemi vardı. kaydedilirken o olmadan kayıt yapıyor mu unuttum ama ondan da olabilir, yapanların dikkatine. bu arada program saniyede dağıtıyor dersleri ve herşey çok kolay yapılıyor tavsiye edilir.

Geri